![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Jsem narovnání ASUS P5E3 Premium / WiFi-AP @ n LGA 775 DDR3 Intel X48 Intel ATX Základní deska s 1000W zdroj napájení. Říkal jsem si, co 'high-end' procesorů bude kompatibilní s touto základní deskou a RAM, co bude kompatibilní [DDR3 je to, co jsem slyšel]. I když já jsem na stejné téma. Mohl byste mi říct, jaká grafická karta bude fungovat na této desce také high-end. By chlazení vodou je dobrý nápad? a jaké modely a výrobci jsou dobré v této oblasti? Jsem také nejsou jisti, na co ještě potřebuji. Pokud jsem vynechal některé důležité součásti prosím dát jim také palců Děkuji pánové, pokud mi může pomoci ven. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ok jakéhokoli PCIe grafická karta bude fungovat na wuad jader bude také pracovat na tomto počítači, pokud máte peníze jdou za jedním z 45mn CPU ale dont dostat 3ghz jak můžete přetaktování je um somthing jste vynechal mabye pokud chcete opravdu kvalitní zvuk zvukovou kartu mabye TV tuner pro sledování televize
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DDR3 1600 bude fungovat, stáhněte jeden E8400 nebo E8500 a dvě 8800GTS a být šťastný.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| jeho deska není SLI má 2 PCIe x16, ale není to SLI tak získáte pouze 1 8800gts |
|
| |||
| |||
| Jste si naprosto jistý? Že základní deska má 3x PCI-E sloty a všechny desky jsem nikdy používány s 790i chipsetem a / nebo více než jeden PCI-E x16 slot pracoval pokutu ve SLI.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| V P5E3 deska má čipset X48, který podporuje Crossfire s ATI grafických karet.
| |||
| |||
| hahaha jsem hledal v deluxe verzi woopsies |
|
| |||
| |||
| lol by pomohlo, kdyby vám při pohledu na pravý. Takže když jsem dostal toto právo ... mobo = P5E3 Premium CPU = E8500 [však není čtyřkoalice by fungovala lépe?] Grafika = 2 X 8800GTS |
|
| |||
| |||
| ne můžete spustit pouze 1 nebo 2 karty nvdia ati karet |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Asus M3A78-EM Motherboard Otázka | P5200 | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 14. srpen 2009 12:28 |
| Asus P4GE-MX Motherboard Nápověda | Chang | Procesory, základní desky & RAM | 0 | 16. června 2009 23:02 |
| Aktualizace Grafická karta - Asus-A7V8X-X Základní desky | mcmso | Graphics Cards & Monitory | 12 | 27 únor 2009 18:57 |
| Nejlepší Základní desky - ASUS | Hromovládce | Procesory, základní desky & RAM | 6 | 29. Září 2007 00:39 |
| Klávesnice - Mám problém s mojí Asus A7V8X-X Základní desky | jackie | Obecné Hardware Chat | 2 | 22. května 2006 07:28 |
| Thread Nástroje | |
| |