![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω αρχίσει την ASUS P5E3 PREMIUM / WIFI-AP @ n DDR3 LGA 775 Intel X48 ATX Intel Motherboard με 1000W Power Supply. Αναρωτιόμουν τι υψηλό τέλος "επεξεργαστές θα είναι συμβατό με αυτή την μητρική πλακέτα και ποια θα είναι συμβατές RAM [DDR3 είναι ό, τι έχω ακούσει]. Επίσης, αν και είμαι με το ίδιο αντικείμενο. Μπορείτε να μου πείτε τι κάρτα γραφικών θα ασχοληθεί με αυτό το μητρική πλακέτα επίσης υψηλά τέλη. Θα νερού ψύξης να είναι καλή ιδέα; και ποια μοντέλα ή κατασκευαστές είναι καλές σε αυτόν τον τομέα; Επίσης, δεν είμαι σίγουρος για το τι άλλο χρειάζομαι. Αν έχω χάσει κάποιες σημαντικές συνιστώσες παρακαλούμε να τους φέρει επίσης in. Ευχαριστώ πολύ παιδιά αν μπορείτε να βοηθήσετε με. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ok κάθε pcie κάρτα γραφικών θα λειτουργήσει το wuad δοκίμια θα εργαστεί επίσης σε αυτόν τον υπολογιστή, εάν έχετε τα χρήματα πηγαίνουν για έναν από τους επεξεργαστές αλλά 45mn dont έχουν την 3GHz μπορείτε overclock αυτό um somthing Αστόχησες mabye αν θέλετε πραγματικά καλή ποιότητα ήχου μια κάρτα ήχου mabye έναν δέκτη τηλεόρασης για να βλέπουν τηλεόραση
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DDR3 1600 θα λειτουργήσει, πιάσε ένα E8400 ή E8500 και δύο 8800GTS και να είναι ευτυχισμένοι.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| τη μητρική πλακέτα δεν SLI έχει 2 pcie x16 SLI, αλλά δεν είναι έτσι μόνο get 1 8800gts |
|
| |||
| |||
| Είστε απολύτως σίγουρος; Η μητρική πλακέτα έχει 3x PCI-E slots και όλα τα συμβούλια που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ με το 790i chipset ή / και περισσότερες από μια PCI-E x16 slot εργάστηκε προστίμου σε SLI.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Η μητρική πλακέτα P5E3 έχει X48 chipset που υποστηρίζει Crossfire με κάρτες γραφικών ATI.
| |||
| |||
| hahaha έψαχνα σε deluxe έκδοση woopsies |
|
| |||
| |||
| lol θα βοηθούσε αν εξετάσουμε το σωστό. Επομένως, αν έχω αυτό το δικαίωμα ... mobo = P5E3 Premium CPU = E8500 [Ωστόσο, δεν θα λειτουργήσει καλύτερα ένα quad?] Γραφικά = 2 Χ 8800GTS |
|
| |||
| |||
| δεν μπορείτε να εκτελέσετε μόνο 1 nvdia κάρτα ή 2 κάρτες ATI |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Asus M3A78-EM μητρική πλακέτα Ερώτηση | P5200 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 14 Αυγ 2009 12:28 |
| Asus P4GE-MX Motherboard Βοήθεια | chang | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 0 | 16 Ιουν 2009 23:02 |
| Ενημέρωση Video Card - Asus-A7V8X-X Motherboard | mcmso | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 12 | 27 Φεβ 2009 18:57 |
| Best Motherboard - ASUS | Βροντών | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 6 | 29η Σεπ 2007 00:39 |
| Πληκτρολόγιο - Είμαι έχοντας πρόβλημα με το Asus A7V8X-X Motherboard | Jackie | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 22η Μαΐου 2006 07:28 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |