![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam dobivanje ASUS P5E3 PREMIUM / WIFI-AP @ n DDR3 Intel LGA 775 Intel X48 ATX matična ploča sa 1000W napajanje. Pitate se što sam bio "high end" CPU će biti kompatibilna s ovim RAM matične ploče, a što će biti kompatibilni [DDR3 je ono što sam čuo]. Također, dok sam ja na istu temu. Možete li mi reći što je grafička kartica će raditi na ovoj matičnoj ploči i visoke kraju. Biste vode za hlađenje biti dobra ideja? i što modeli ili proizvođači su dobri u ovom području? Im 'isto tako ne znam na što još trebam. Ako sam propustili neke važne komponente molimo stavite ih je u. Mnogobrojan hvala dečki ako možete pomoć mene vanjska strana. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ok bilo koji pcie grafička kartica će raditi na wuad jezgre će također raditi na ovom računalu ako imate novac ide za jedan od 45mn CPU ali dont dobiti 3ghz kao overclock možete ga um somthing li propustili mabye ako želite zaista kvalitetan zvuk zvučne kartice mabye TV tuner gledati TV
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DDR3 1600 radit će, zgrabite jedan E8400 ili E8500 i dvije 8800GTS i biti sretna.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| njegove matične ploče nije sli ona ima 2 pcie x16, ali nije tako sli samo 1 8800gts |
|
| |||
| |||
| Jeste li apsolutno sigurni o ovom? Matična ploča koja ima 3x PCI-E utore i sve zajednice sam ikada korišten sa 790i chipset i / ili više od jedne PCI-E x16 utor fino radila u SLI.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| The P5E3 matična ploča ima X48 chipset koji podržava unakrsna vatra sa ATI graphics cards.
| |||
| |||
| hahaha sam bio u potrazi deluxe verziju woopsies |
|
| |||
| |||
| lol ako bi ste bili gledajući pravo jedan. Dakle, ako imam to pravo ... mobo = P5E3 Premium CPU E8500 = [Međutim, ne bi quad raditi bolje?] Grafika = 2 X 8800GTS |
|
| |||
| |||
| ne možete pokretati samo 1 nvdia kartica ili 2 ati kartice |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Asus M3A78-EM matična ploča Pitanje | P5200 | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 14. kolovoz 2009 12:28 |
| Asus P4GE-MX matična ploča Pomoć | Chang | CPU, Matične ploče i RAM | 0 | 16. lipnja 2009 23:02 |
| Ažuriraju Video Card - Asus A7V8X-X-matične ploče | mcmso | Graphics Cards & Monitors | 12 | 27. veljača 2009 18:57 |
| Najbolja matična ploča - ASUS | Gromovnik | CPU, Matične ploče i RAM | 6 | 29. Ruj 2007 00:39 |
| Keyboard - Im 'vlasništvo problem sa mojim Asus A7V8X-X matične ploče | Jackie | General Hardware Chat | 2 | 22. svibanj 2006 07:28 |
| Thread Tools | |
| |