![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én vagyok, hogy az ASUS P5E3 PREMIUM / WIFI-AP @ n LGA 775 DDR3 Intel X48 Intel ATX Motherboard egy 1000W tápegység. Csodálkoztam, milyen "nagy end 'CPU lesz kompatibilis, hogy ez az alaplap, és milyen lesz RAM kompatibilis [DDR3 az, amit hallottam]. Is, amíg én vagyok az adott témában. Meg tudná mondani, hogy milyen grafikus kártya dolgozik ez az alaplap is jó vége. Szeretne vízhűtés egy jó ötlete? és milyen modelleket a gyártók, illetve a jó ezen a téren? Én még nem biztos benne, mi másra van szükségem. Ha már kimaradt néhány fontos kérem, hogy azokat is be Köszönet fickók, ha segít nekem. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OK minden PCIe grafikus kártya működik majd a wuad papírhüvelyek is dolgoznak ezen a számítógépen, ha a pénz megy az egyik, de a CPU-45mn dont kap a 3GHz mint akkor overclock it um somthing Kihagytad mabye ha azt szeretnénk, nagyon jó minőségű hang hangkártya mabye egy TV tuner a TV-t nézni
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DDR3 1600 működni fog, ragadd meg a E8400 és E8500 és két 8800GTS és boldog.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| az alaplap nem SLI van 2 PCIe x16 SLI, de nem úgy, hogy csak 1 8800gts |
|
| |||
| |||
| Ön teljesen biztos abban, hogy ezt? Ez az alaplap még 3x PCI-E slots deszkák és minden, amit valaha alkalmazott a 790i lapkakészletet és / vagy több mint egy PCI-E x16 slot dolgozott bírság SLI.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A P5E3 alaplap egy X48 lapkakészlet, amely támogatja a Crossfire az ATI grafikus kártyák.
| |||
| |||
| hahaha én néztem a deluxe változat woopsies |
|
| |||
| |||
| lol segítene ha ránézünk a jobb térde. Tehát, ha megvan ez a jog ... mobo = P5E3 Premium CPU = E8500 [azonban nem a quad jobb?] Grafika = 2 X 8800GTS |
|
| |||
| |||
| nem csak futni 1 nvdia kártya vagy 2 ATI kártyák |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Asus M3A78-EM Alaplap kérdés | P5200 | Processzorok, alaplapok és RAM | 3 | 14. augusztus 2009 12:28 |
| Asus P4GE-MX Alaplap Segítség | chang | Processzorok, alaplapok és RAM | 0 | 16. június 2009 23:02 |
| Aktualizálás Video Card - ASUS-A7V8X-X Alaplap | mcmso | Grafikus kártyák és monitorok | 12 | 27. február 2009 18:57 |
| Best Alaplap - ASUS | Mennydörgő Jupiter | Processzorok, alaplapok és RAM | 6 | 29. Szeptember 2007 00:39 |
| Billentyűzet - Én birtoklás probléma az én Asus A7V8X-X Alaplap | jackie | Általános fémáru Chat | 2 | 22. május 2006 07:28 |
| Téma eszközök | |
| |