![]() |
|
| |||
| |||
| אני מקבל את ASUS P5E3 Premium / WiFi-AP @ N LGA 775 ATX DDR3 אינטל X48 של אינטל עם לוח האם 1000W החשמל. תהיתי מה לא גבוה סוף 'CPUs יהיה תואם את לוח האם זה זיכרון RAM ומה יהיה תואם [DDR3 הוא מה שאני כבר שמעו]. כמו כן, בעוד אני על אותו נושא. האם אתה יכול להגיד לי מה כרטיס המסך יעבוד על לוח האם זה גם גבוה סוף. האם קירור מים להיות רעיון טוב? ומה דגמים או יצרנים טובים בתחום זה? אני גם לא בטוח על מה עוד אני צריך. אם אני כבר מתגעגע החוצה כמה רכיבים חשובים אנא שים אותם גם למערכת הרבה תודה, חבר 'ה, אם אתה יכול לעזור לי. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אישור כל חריצי PCIe כרטיס המסך יפעל, wuad את ליבות גם במחשב זה עובד אם יש לך את הכסף לך על אחד 45mn cpus אבל dont להשיג את 3ghz כפי שאתה יכול overclock זה אום somthing פספסת mabye אם אתה באמת רוצה איכות סאונד טובה כרטיס קול mabye של מכון טלוויזיה כדי לצפות בטלוויזיה
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DDR3 1600 יעבוד, לתפוס את E8400 או E8500 ושני 8800GTS ולהיות מאושרים.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| את לוח האם הוא לא SLI יש לו 2 חריצי PCIe x16 אבל היא לא רק כדי לקבל SLI 1 8800gts |
|
| |||
| |||
| האם אתה בטוח לחלוטין לגבי זה? זה לוח האם יש בפיקסלים 3x PCI-E משבצות וכל הלוחות ביצעתי פעם בשימוש עם שבבים 790i ו / או אחד או יותר של PCI-E x16 חריץ עובד בסדר ב-SLI.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| P5E3 את לוח האם יש שבבים X48 התומך צולבת עם כרטיסי מסך ATI.
| |||
| |||
| hahaha הייתי בודק את הגירסה Deluxe woopsies |
|
| |||
| |||
| LOL יעזור אם היית מסתכל על זכות אחת. אז אם יש לי זכות זו ... mobo = P5E3 Premium מעבד E8500 = [עם זאת, לא היה עובד טוב יותר מרובע?] גרפיקה = 2 X 8800GTS |
|
| |||
| |||
| לא ניתן להריץ nvdia כרטיס 1 או 2 כרטיסי ATI |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| ASUS M3A78-EM לוח האם שאלה | P5200 | CPUs, Motherboards & RAM | 3 | 14th אוגוסט 2009 12:28 |
| ASUS P4GE-MX לוח האם עזרה | Chang | CPUs, Motherboards & RAM | 0 | 16th יוני 2009 23:02 |
| עדכון כרטיס הווידאו - ASUS-A7V8X-X לוח האם | mcmso | כרטיסי מסך & Monitors | 12 | -27 פברואר 2009 18:57 |
| לוח האם הטוב ביותר - ASUS | Thunderer | CPUs, Motherboards & RAM | 6 | 29 ספטמבר 2007 00:39 |
| מקלדת - אני נתקל בבעיה עם ASUS A7V8X-X לוח האם | jackie | כללי חומרה צ 'אט | 2 | 22 מאי 2006 07:28 |
| שרשרת כלים | |
| |