![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Gaunu ASUS P5E3 Premium / WiFi-AP @ n DDR3 LGA 775 Intel X48 ATX Intel Motherboard su 1000W maitinimo. I was wondering kas "high end" procesoriai bus suderinami su šios plokštės ir ką RAM bus suderinta [DDR3 tai, ką aš girdėjau]. Be to, nors aš apie tą patį dalyką. Gal galėtumėte pasakyti, kokios grafinės kortelės dirbs šioje plokštėje taip pat aukštos pabaigos. Ar vandens aušinimo būti gera idėja? ir kokie modelių ar gamintojų yra geras šioje srityje? Aš taip pat nėra tikri, ką dar turiu. Jei aš praleidau keletą svarbių komponentų prašome juos taip pat in Ačiū vaikinai, jei galite, help me out. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gerai, bet PCIe vaizdo plokštė dirbs wuad šerdys, taip pat dirbti šiame kompiuteryje jei turite pinigų eiti vienas 45mn procesorius, bet Dont 3GHz, kaip galite overclock ji um Kai kas nors praleido mabye jei norite tikrai geros kokybės garso garso korta mabye TV Tuner žiūrėti TV
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DDR3 1.600 dirbs, griebti E8400 ir E8500 ir dvi 8800GTS ir būti laimingas.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| jo plokštėje nėra SLI ji 2 PCIe x16, bet ne SLI, o tik gauti 1 8800GTS |
|
| |||
| |||
| Ar jūs įsitikinę, apie tai? Ši plokštė turi 3x PCI-E tarpsnių ir visų lentos I've ever naudojami su 790i chipsetu ir / arba daugiau nei vienas PCI-E x16 dirbo baudos SLI.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Plokštė P5E3 turi X48 chipsetu kuri palaiko Crossfire ATI vaizdo plokščių.
| |||
| |||
| Hahaha aš ieškojau ne Deluxe versija woopsies |
|
| |||
| |||
| Lol padėtų, jei ieškote ne dešinėje. Taigi, jei aš turiu šios teisės ... MOBO = P5E3 Premium CPU = E8500 [Vis dėlto, būtų ne Quad dirbti geriau?] Grafika = 2 x 8800GTS |
|
| |||
| |||
| Nr galite paleisti tik 1 nvdia kortelę arba 2 ATI kortelės |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Asus M3A78-EM Motherboard Klausimas | P5200 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | Rugpjūtis 14, 2009 12:28 |
| Asus P4GE-MX Motherboard Pagalba | Chang | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 0 | Birželis 16, 2009 23:02 |
| Atnaujinama Vaizdo plokštė - Asus-A7V8X-X plokštės | mcmso | Graphics Cards & Monitoriai | 12 | 27 vasaris 2009 18:57 |
| Geriausi plokštė - Asus | Perkūnas | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 6 | 29 rugsėjis 2007 00:39 |
| Keyboard - Turiu problema su mano Asus A7V8X-X plokštės | Jackie | General Hardware Chat | 2 | Gegužė 22, 2006 07:28 |
| Temos įrankiai | |
| |