![]() |
|
| |||
| |||
| Es esmu kļūst ASUS P5E3 PREMIUM / WIFI-AP @ 775 n LGA DDR3 Intel X48 ATX Intel Motherboard ar 1000W Power Supply. Man bija jautājums, ko nozīmē "liels end 'CPU būs savietojams ar šo mātesplati un kādi RAM būs savietojams [DDR3 ir tas, ko es dzirdēju]. Tāpat, kamēr es esmu par to pašu priekšmetu. Vai jūs varētu man pateikt, kādas grafikas karte darbosies šajā mātesplatē arī liels beigās. Vai ūdens dzesēšanas ir laba ideja? un kādi modeļi vai ražotāji ir labi šajā jomā? Es esmu arī pārliecināts par to, kas vēl i need. Ja es esmu palaida garām kādu svarīgu sastāvdaļu, lūdzu viņus arī iekšā Liels paldies puiši, ja jūs varat man palīdzēt. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ok jebkurā PCIE grafikas karte darbosies wuad serdes darbosies arī šajā datorā, ja jums ir nauda iet par vienu no 45mn CPU bet dont get 3GHz, kā jūs varat OVERCLOCK to um somthing aizmirsto devu mabye ja vēlaties tiešām kvalitatīvu skaņu skaņas karte mabye TV tuner to watch tv
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DDR3 1.600 strādās, greifers E8400 vai E8500 un divas 8800GTS un būt laimīgi.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| viņa mātesplatē nav sli tas ir 2 PCI-E x16, bet ne sli tā saņem tikai 1 8800gts |
|
| |||
| |||
| Vai esat pilnīgi pārliecināts par to? Ka motherboard ir 3x PCI-E slots un visu dēļi man jebkad ir izmantojušas ar 790i chipset un / vai vairāk nekā viens PCI-E x16 slot strādāja sodu SLI.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| P5E3 mātesplatē ir X48 čipsets, kas atbalsta Crossfire ar ATI videokartēm.
| |||
| |||
| hahaha es skatījos uz luksusa versija woopsies |
|
| |||
| |||
| lol palīdzētu, ja Jūs meklējāt pie pareiza. Tātad, ja es dabūju šo right ... MOBO = Premium P5E3 CPU = E8500 [Tomēr nebūtu quad labāk?] Grafika = 2 x 8800GTS |
|
| |||
| |||
| no you darbojas tikai 1 nvdia karti vai 2 ati kartes |
![]() |
|
| Bookmarks |