![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| I am getting ASUS P5E3 PREMIUM / WIFI-AP @ n LGA 775 DDR3 Intel x48 Intel ATX Motherboard z 1000W Power Supply. I zastanawiałem się, co "high end" CPU będzie kompatybilny z tą płytą główną i RAM, co będzie zgodne [DDR3 jest co Słyszałem]. Ponadto, podczas gdy ja jestem w tej samej sprawie. Czy możesz mi powiedzieć, co karta graficzna będzie działać na tej płycie głównej także wysokiej klasy. Czy chłodzenia wodą jest dobrym pomysłem? i jakie modele lub producentów są dobre w tej dziedzinie? Ja także nie jestem pewny co jeszcze muszę. Jeśli mam pewne ważne elementy należy je również cali Many thanks guys, jeśli możesz pomóc mnie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ok żadnych PCIe Karta graficzna zadziała wuad rdzenie będą również pracować w tym komputerze, jeśli masz pieniądze, idź do jednego z 45mn procesorów ale dont uzyskać 3ghz jak można overclockingu to um somthing you missed mabye jeśli chcesz naprawdę dobrą jakość dźwięku karty dźwiękowej mabye tuner TV do oglądania TV
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DDR3 1600 będzie działać, złapał E8400 lub E8500, a dwa 8800GTS i być szczęśliwym.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Jego płyta jest SLI to nie ma 2 PCIe x16 SLI, ale nie jest to tylko 1 8800gts |
|
| |||
| |||
| Czy jesteś absolutnie pewien, o tym? Ta płyta główna posiada 3x PCI-E oraz wszystkie szczeliny desek I've ever używane z chipsetem 790i i / lub więcej niż jeden PCI-E x16 pracował grzywny w SLI.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| W P5E3 płyta główna posiada chipset x48 który wspiera Crossfire z karty graficzne ATI.
| |||
| |||
| hahaha i patrzył w wersji deluxe woopsies |
|
| |||
| |||
| lol pozwoliłoby jeśli były patrząc na prawej. Więc jeśli mam to prawo ... Mobo = P5E3 Premium = Procesora E8500 [Jednak to nie jest quad lepiej?] Grafika = 2 x 8800GTS |
|
| |||
| |||
| nie można uruchomić tylko 1 nvdia karty lub 2 karty ATI |