![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Sunt Noţiuni de bază ASUS P5E3 PREMIUM / WiFi-AP @ n LGA 775 DDR3 Intel X48 ATX Intel Plăci de bază cu un 1000W Power Supply. Mă întrebam ce-mare scop "procesoare vor fi compatibile cu aceasta placa de bază şi pentru ce RAM va fi compatibil [DDR3 este ceea ce am auzit]. De asemenea, în timp ce eu sunt pe aceeaşi temă. Poti sa-mi spui ce placă grafică va lucra pe placa de bază pentru acest scop, de asemenea, de mare. Apă de răcire ar fi o idee bună? şi ce modele sau producători sunt bune în acest domeniu? Sunt de asemenea, nu sunt sigur de ceea ce am nevoie de altceva. Dacă l-am pierdut unele componente importante le-a pus de asemenea, vă rugăm să vă Multe mulţumiri baieti daca poti sa ma ajuti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ok orice pcie placă grafică va lucra la wuad miezuri de asemenea, se va lucra în acest computer, dacă aveţi banii merg pentru unul dintre cele 45mn procesoare dar dont obţine 3ghz ca a putea overclock-l um somthing ai pierdut mabye dacă doriţi cu adevărat bun sunet de calitate o placă de sunet mabye un tuner TV pentru a ma uit la TV
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DDR3 1600 va lucra, ia un E8400 sau E8500 şi două 8800GTS şi de a fi fericit.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| i placa de bază nu este SLI-l are 2 pcie x16 SLI, dar nu este aşa de numai 1 8800gts |
|
| |||
| |||
| Esti absolut sigur de asta? Aceasta placa de bază a 3x PCI-E sloturi scânduri şi toate le-am folosit vreodată cu 790i chipset-ul şi / sau mai mult de un PCI-E x16 slot lucrat bine în SLI.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| P5E3 de placa de bază are un chipset-ul X48, care sprijină Crossfire cu carduri grafice ATI.
| |||
| |||
| hahaha M-am uitat la versiunea de lux woopsies |
|
| |||
| |||
| lol ar ajuta daca te-ai uitat la o dreapta. Deci, dacă i-am acest drept ... mobo = P5E3 Premium CPU E8500 = [Cu toate acestea, nu ar fi un quad munca mai bine?] Grafica = 2 X 8800GTS |
|
| |||
| |||
| nu te poate executa numai 1 nvdia carte sau 2 ati carduri |
![]() |
|
| Marcaje |