![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Som urovnaní ASUS P5E3 Premium / WiFi-AP @ n LGA 775 DDR3 Intel X48 Intel ATX Základná doska s 1000W zdroj napájania. Hovoril som si, čo 'high-end' procesorov bude kompatibilný s touto základnou doskou a RAM, čo bude kompatibilný [DDR3 je to, čo som počul]. I když já jsem na rovnakú tému. Mohli by ste mi povedať, aká grafická karta bude fungovať na tejto doske aj high-end. By chladenie vodou je dobrý nápad? a aké modely a výrobcovia sú dobré v tejto oblasti? Som tiež nie sú istí, na čo ešte potrebujem. Ak som vynechal niektoré dôležité súčasti prosím dať im tiež palcov Ďakujem páni, ak mi môže pomôcť von. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ok akéhokoľvek PCIe grafická karta bude fungovať na wuad jadier bude pracovať aj na tomto počítači, ak máte peniaze idú za jedným z 45mn CPU ale dont dostať 3GHz ako môžete přetaktování je um somthing ste vynechal maby ak chcete naozaj kvalitný zvuk zvukovú kartu maby TV tuner pre sledovanie televízie
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DDR3 1600 bude fungovať, stiahnite jeden E8400 alebo E8500 a dve 8800GTS a byť šťastný.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| jeho doska nie je SLI má 2 PCIe x16, ale nie je to SLI tak získate iba 1 8800gts |
|
| |||
| |||
| Ste si úplne istý? Že základná doska má 3x PCI-E slotmi a všetky dosky som nikdy používať s 790i chipsetem a / alebo viac ako jeden PCI-E x16 slot pracoval pokutu vo SLI.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| V P5E3 doska má čipset X48, ktorý podporuje Crossfire s ATI grafických kariet.
| |||
| |||
| hahaha som hľadal v deluxe verziu woopsies |
|
| |||
| |||
| lol by pomohlo, keby vám pri pohľade na pravý. Takže keď som dostal toto právo ... Mobo = P5E3 Premium CPU = E8500 [však nie je čtyřkoalice by fungovala lepšie?] Grafika = 2 X 8800GTS |
|
| |||
| |||
| ne môžete spustiť len 1 alebo 2 karty nVdia ati kariet |