![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја сам добијање Асус П5Е3 ПРЕМИУМ / УИФИ-АП @ н ДДР3 Интел ЛГА 775 Интел Кс48 АТКС матична плоча са 1000У напајање. Питате се што сам био "хигх енд" ЦПУ ће бити компатибилна са овим РАМ матичне плоче, а шта ће бити компатибилни [ДДР3 је оно што сам чуо]. Такође, док сам ја на исту тему. Можете ли ми рећи шта је графичка картица ће радити на овој матичној плочи и високе крају. Бисте воде за хлађење бити добра идеја? и што модели или произвођачи су добри у овом подручју? Им 'исто тако не знам на шта још требам. Ако сам пропустили неке важне компоненте молимо ставите их је у. Многобројан хвала момци ако можете помоћ мене вањска страна. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ок било који пцие графичка картица ће радити на ууад језгра ће такође радити на овом рачунару ако имате новац иде за један од 45мн ЦПУ али донт добити 3гхз као оверцлоцк можете га ум сомтхинг ли пропустили мабые ако желите заиста квалитетан звук звучне картице мабые ТВ тјунер гледати ТВ
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ДДР3 1600 радиће, зграби један Е8400 или Е8500 и две 8800ГТС и бити сретна.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| његове матичне плоче није сли она има 2 пцие кс16, али није тако сли само 1 8800гтс |
|
| |||
| |||
| Јесте ли апсолутно сигурни о овом? Матична плоча која има 3кс ПЦИ-Е слот и све заједнице сам икада коришћен са 790и цхипсет и / или више од једне ПЦИ-Е кс16 слот фино радила у сли.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тхе П5Е3 матична плоча има Кс48 цхипсет који подржава унакрсно ватра са АТИ грапхицс цардс.
| |||
| |||
| хахаха сам био у потрази заварати верзију уоопсиес |
|
| |||
| |||
| лол ако би сте били гледајући право један. Дакле, ако имам то право ... мобо = П5Е3 Премиум ЦПУ Е8500 = [Међутим, не би Куад да раде боље?] Графика = 2 Кс 8800ГТС |
|
| |||
| |||
| не можете да покреће само 1 нвдиа картица или 2 ати картице |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Асус М3А78-ЕМ матична плоча Питање | П5200 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 14 аугуст 2009 12:28 |
| Асус П4ГЕ-МКС матична плоча Помоћ | Цханге | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 0 | 16. јуна 2009 23:02 |
| Ажурирају Видео Цард - Асус А7В8Кс-Кс-матичне плоче | мцмсо | Грапхицс Цардс & Мониторс | 12 | 27 фебруар 2009 18:57 |
| Најбоља матична плоча - Асус | Громовник | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 6 | 29. сеп 2007 00:39 |
| Кеыбоард - Им 'имајући један проблем са мојим Асус А7В8Кс-Кс матичне плоче | Јацкие | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 22 мај 2006 07:28 |
| Тхреад Тоолс | |
| |