![]() |
|
| |||
| |||
| İ N LGA 775 DDR3 Intel x48 ATX Intel Anakart @ bir 1000W Güç Kaynağı ile / WiFi-AP ASUS P5E3 PREMIUM alıyorum. Bu anakart ve hangi RAM uyumlu olacak uyumlu olacak ne yüksek sonu 'CPU'ları merak ediyorum [DDR3 Ne duymuşsunuzdur olduğunu]. Ayrıca, Ben de aynı konu var. Ne kartı bu anakart üzerinde de yüksek uç grafikler çalışır bana anlatır mısın. Su iyi bir fikir soğutma misiniz? ve ne modeller veya üreticilerinin bu alanda iyi? Ayrıca ben ne gerektiği konusunda emin değilim. Eğer bazı önemli bileşenler dışarı cevapsız sonra da koyun lütfen inç Çok teşekkürler çocuklar varsa bana yardımcı olabilir. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| eğer çok iyi kalitede ses istiyorsanız parayı bir 45mn CPU'ları ve ancak 3ghz olarak size mabye cevapsız somthing aa overclock edebilirsiniz almak dont çıkmak tüm PCIe grafik kartı da bu bilgisayara uygun wuad çekirdek çalışır tamam bir ses kartı TV izlemek için TV Tuner mabye
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DDR3 1600, iş bir E8400 ve E8500 ve iki 8800GTS ve mutlu yakala.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| onun anakart 2 PCIe x16 var ama bu sadece 8800gts 1 almak SLI olduğunu SLI değil |
|
| |||
| |||
| Kesinlikle bu konuda emin misin? Bu anakart SLI ince çalıştı 3x PCI-E yuva ve hiç 790i yonga seti ve / veya birden fazla PCI-E x16 yuvası ile kullandıysanız tüm kartlarına sahiptir.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu P5E3 anakart ve ATI grafik kartları ile Crossfire destekleyen bir x48 çip seti bulunmaktadır.
| |||
| |||
| hahaha i lüks sürümü arıyordum woopsies |
|
| |||
| |||
| Eğer doğru bir bakmak olduğunu lol yardımcı olacak. Eğer bu hakkın var ... mobo = Premium P5E3 CPU = E8500 [Ancak, bir de dört daha iyi?] Grafikler = 2 X 8800GTS |
|
| |||
| |||
| Hayır sadece 1 nvdia kartı veya 2 ATI kartlarını çalıştırabilirsiniz |
![]() |
|
| Bookmarks |