![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я отримую ASUS P5E3 Premium / WiFi-AP @ N LGA 775 DDR3 Intel X48 ATX Intel Материнські плати з 1000W харчування. Мені було цікаво, що процесори 'High End будуть сумісні з цієї материнської плати і оперативної пам'яті, що буде сумісна [DDR3 є те, що я чув]. Крім того, поки я на ту ж тему. Чи могли б Ви сказати мені, що відеокарта буде працювати на цій платі також високі цілі. Водяне охолодження б бути гарною ідеєю? і які моделі та виробники хорошого в цій галузі? Я також не впевнений, на що ще мені потрібно. Якщо я упустив деякі важливі компоненти будь ласка, помістіть їх також дюйма Багато хлопців завдяки Якщо ви можете допомогти мені. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OK будь-які PCIe відеокарт будуть працювати wuad ядер буде також працювати в цьому комп'ютері, якщо у вас є гроші піти по одному з 45MN процесори, але Dont 3GHz отримати як можна розганяти її UM Somthing ви пропустили mabye якщо ви хочете дійсно гарної якості звуку Звукова карта mabye ТВ-тюнер для перегляду ТБ
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DDR3 1600 буде працювати, захопити E8400 і E8500 і двох 8800GTS і бути щасливим.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| його материнська плата не SLI вона має 2 PCIe x16, але не SLI це тільки отримати 1 8800GTS |
|
| |||
| |||
| Ви впевнені у цьому? Ця материнська плата має 3x PCI-E слота і всіх плат я коли-небудь використовували з чіпсетом 790i і / або більш ніж одним PCI-E x16 слот працював штрафу в SLI.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| P5E3 материнська плата має чіпсет X48, що підтримує ATI Crossfire з відеокартами.
| |||
| |||
| Hahaha я дивився на Deluxe Version woopsies |
|
| |||
| |||
| LOL допоможе, якщо ви шукали на праву. Так що якщо я отримав це право ... Mobo = P5E3 Premium CPU = E8500 [Однак, не так Quad працювати краще?] Графіка = 2 х 8800GTS |
|
| |||
| |||
| Ні Ви можете працювати тільки 1 картка NVDIA 2 або ATI карт |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Asus M3A78-EM MotherBoard питання | P5200 | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 14 серпня 2009 12:28 |
| Asus P4GE-MX Материнські плати Допомога | Чанг | Процесори, материнські плати RAM & | 0 | 16 червня 2009 23:02 |
| Оновлення Video Card - Asus-A7V8X-X Motherboard | mcmso | Графічні карти & Монітори | 12 | 27 лютого 2009 18:57 |
| Кращі Материнська плата - ASUS | Громовержець | Процесори, материнські плати RAM & | 6 | 29 вересня 2007 00:39 |
| Клавіатура - У мене виникли проблеми з моїм Asus A7V8X-X Motherboard | Джекі | Генеральний обладнання чат | 2 | 22 травня 2006 07:28 |
| Різьба Інструменти | |
| |