![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам Asus P4GE-MX дънни платки, че си купих преди няколко години, така че не беше съвсем сигурен какво би могъл да направи, но аз не мисля, че ще имат някакви проблеми сграда компютър около нея. Купих си компютър случая с 500W захранване е включен и е започнало изграждането на още днес. Аз идвам за да открият, че дънната платка е форматиран да направим ATX 12V захранване и съм уверен в това как да направят тази работа, без да се налага да купувате нов случай и захранване. Аз съм вече доста много прави със сградата, както е. Ще се работи, както е с мощност от 500W или няма да го? Всички съвети ще бъдат добре дошли. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Asus M3A78-EM дънни платки Въпрос | P5200 | Процесори, дънни платки & RAM | 3 | 14 Авг 2009 12:28 |
| Актуализиране Видео карти - Asus-A7V8X-X дънни платки | mcmso | Графика на карти & Монитори | 12 | 27 Feb 2009 18:57 |
| ASUS дънната платка. | RawrrrFace16 | Процесори, дънни платки & RAM | 8 | 16-то Apr 2008 13:14 |
| Награда за дънната платка - ASUS | Гръмовержец | Процесори, дънни платки & RAM | 6 | 29-ти септември 2007 00:39 |
| Клавиатура - Аз съм като проблем с моя Asus A7V8X-X дънни платки | Джаки | Общи Хардуер Чат | 2 | 22 май 2006 г. 07:28 |
| Нишка Инструменти | |
| |