menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základní desky & RAM

Register

Asus P4GE-MX Motherboard Nápověda

Reply

Thread Nástroje
Old 16. června 2009, 23:02
Nový člen skupiny

Default Asus P4GE-MX Motherboard Nápověda

Mám Asus P4GE-MX základní deska, kterou jsem koupil před několika lety, tak jsem nebyl úplně jistý, co by mohl udělat, ale já si nemyslím, že by mohla mít problémy budování ks kolem něj. Koupil jsem si počítač případě se 500W napájecí zdroj a zahrnuto začaly stavební dnes. Přicházím k nalezení, že deska je formátován dělat ATX 12V napájecí zdroj a já jsem si nejste jisti, jakým způsobem mohu tuto práci, aniž by museli nakoupit nové věci a napájení. Jsem už docela daleko udělat s budovou, jak to je. Bude to fungovat stejně jako s 500W napájecí nebo ne? Jakákoli pomoc bude vítána.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.