μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM

Register

Asus P4GE-MX Motherboard Βοήθεια

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 16η Ιουν 2009, 23:02
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Asus P4GE-MX Motherboard Βοήθεια

Έχω μια Asus P4GE-MX μητρική πλακέτα που αγόρασα πριν από λίγα χρόνια, γι 'αυτό δεν ήταν απολύτως σίγουρος τι θα μπορούσε να κάνει, αλλά δεν πίστευα ότι θα έχουμε κανένα πρόβλημα οικοδόμηση ενός PC γύρω του. Αγόρασα έναν υπολογιστή με ένα τροφοδοτικό 500W περιλαμβάνονται και άρχισαν κτίριο σήμερα. Έρχομαι για να βρείτε τη μητρική πλακέτα που έχει διαμορφωθεί για να κάνετε μια ATX 12V τροφοδοτικό και είμαι σίγουρος πως μπορώ να κάνω αυτό το έργο, χωρίς να χρειάζεται να αγοράσουν μια νέα περίπτωση και τροφοδοτικό. Είμαι λίγο πολύ ήδη γίνει με το κτίριο ως έχει. Θα λειτουργήσει ως έχει με την ισχύ 500W ή δεν είναι; Κάθε συμβουλή θα ήταν ευπρόσδεκτη.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Asus M3A78-EM μητρική πλακέτα Ερώτηση P5200 Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 3 14 Αυγ 2009 12:28
Ενημέρωση Video Card - Asus-A7V8X-X Motherboard mcmso Κάρτες Γραφικών & Monitors 12 27 Φεβ 2009 18:57
ASUS Motherboard. RawrrrFace16 Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 8 16 Απρ 2008 13:14
Best Motherboard - ASUS Βροντών Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 6 29η Σεπ 2007 00:39
Πληκτρολόγιο - Είμαι έχοντας πρόβλημα με το Asus A7V8X-X Motherboard Jackie Γενική Συζήτηση Hardware 2 22η Μαΐου 2006 07:28
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.