mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > CPU, Motherboards & RAM

Register

Asus P4GE-MX Motherboard Help

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 16, 2009, 23:02
New Member Group

Default Asus P4GE-MX Motherboard Help

Man ir Asus P4GE-MX motherboard, ka esmu nopircis pirms dažiem gadiem, tāpēc man nebija pilnīgi pārliecināts, ko tā varētu darīt, bet es nedomāju, ka tas ir kādas problēmas uzbūvēt pc ap to. Es nopirku datoru gadījums ar 500W barošanas iekļauti un ir uzsākta ēkas šodien. Es nāku, lai konstatētu, ka mātesplate ir formatēta darīt ATX 12V barošanas avotu, un es esmu pārliecināts, kā es varētu darīt šo darbu bez nopirkt jaunu lietu un strāvas padevi. Es esmu jau diezgan daudz izdarīts ar ēku, jo tā ir. Vai tas strādā kā tas ir ar 500W jaudu vai arī ne? Kāds padoms būtu apsveicami.
Reply

Register

Bookmarks

Similar Threads
Pavediens Thread Starter Forums Replies Last Post
Asus M3A78-EM Motherboard Jautājums P5200 CPU, Motherboards & RAM 3 14 augusts 2009 12:28
Atjaunināšana Video karte - Asus-A7V8X-X Motherboard mcmso Graphics Cards & Monitors 12 27 februāris 2009 18:57
ASUS mātesplati. RawrrrFace16 CPU, Motherboards & RAM 8 16 aprīlis 2008 13:14
Best Motherboard - ASUS Thunderer CPU, Motherboards & RAM 6 29 septembris 2007 00:39
Keyboard - Man ir problēma ar manu Asus A7V8X-X Motherboard Jackie General Hardware Čats 2 22 maijs 2006 07:28
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.