menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základné dosky & RAM

Register

Asus P4GE-MX Motherboard Pomoc

Reply

Thread Tools
Old 16. júna 2009, 23:02
Nový člen skupiny

Default Asus P4GE-MX Motherboard Pomoc

Mám Asus P4GE-MX základná doska, ktorú som kúpil pred niekoľkými rokmi, tak som nebol úplne istý, čo by mohol urobiť, ale já si nemyslím, že by mohla mať problémy budovanie ks okolo neho. Kúpil som si počítač prípade sa 500W napájací zdroj a zahrnuto začali stavebné dnes. Prichádzam k nájdeniu, že doska je naformátovaná robiť ATX 12V napájací zdroj a já jsem si nie ste istí, akým spôsobom môžem túto prácu bez toho, aby museli nakúpiť nové veci a napájanie. Som už docela ďaleko urobiť s budovou, ako to je. Bude to fungovať rovnako ako s 500W napájací alebo nie? Akákoľvek pomoc bude povolený.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.