по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Процесори, дънни платки & RAM

Register

Asus P5B Raid Помощ

Reply

Нишка Инструменти
Old 17 декември 2007, 06:05
Член Група

Здравейте всички,

Това е системата, аз наскоро, взети заедно:
ASUS PB5 Socket775 Майка борда
Intel Core 2 Duo E4300 процесор
Kingston 2GB DDR2 памет
2 х 500GB Western Digital SATA II твърди дискове
550W ATX PSU
ASUS Nvidia 7300GS Graphics карти
Нов 19 "Бюджет widesrceen TFT Monior

Аз съм като реални проблеми се опитват да решат цялата JMicron RAID система.

Имам един диск, свързани с гнездо на борда на вътрешно и нападение над диска, свързани с ESATA пристанище. И двата диска са признати.

Everytime I първоначално зареждане на системата, изглежда, да завинаги "Откриване дискове", след около минута или две след това на операционната система започва да се започне. Въпреки, че аз точно преди да се появи съобщение в червено заявявайки, че нападение трябва да бъдат ремонтирани.

Може ли някой да ми помогне с това?

Благодарности
Old 17-ти Декември, 2007, 18:18
Забранени група

Знам, че това е гадно, но имах JMicron и най-добрият начин открих е, че BIOS е остаряла и не е ъпгрейд. Мигане на BIOS ми помогна да определят много проблеми. Но аз имам проблеми с инсталирането на изглед на подобни ми съоръжението, докато XP и Ubuntu работа като чар отивам фигура * с изключение на мината е Quad Core Q6600 *
Old 21-ви Декември 2007, 03:12
Член Група

dice14u Благодаря ви за отговора, аз не съм съвсем сигурни как да флаш на BIOS. Това звучи малко като това нападение система е твърде много неприятности.

Моят най-добрият вариант може би да забравим за нападение и просто използвайте изображения като призрак Нортън.
Аз наистина не знам.
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc