![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички, Това е системата, аз наскоро, взети заедно: ASUS PB5 Socket775 Майка борда Intel Core 2 Duo E4300 процесор Kingston 2GB DDR2 памет 2 х 500GB Western Digital SATA II твърди дискове 550W ATX PSU ASUS Nvidia 7300GS Graphics карти Нов 19 "Бюджет widesrceen TFT Monior Аз съм като реални проблеми се опитват да решат цялата JMicron RAID система. Имам един диск, свързани с гнездо на борда на вътрешно и нападение над диска, свързани с ESATA пристанище. И двата диска са признати. Everytime I първоначално зареждане на системата, изглежда, да завинаги "Откриване дискове", след около минута или две след това на операционната система започва да се започне. Въпреки, че аз точно преди да се появи съобщение в червено заявявайки, че нападение трябва да бъдат ремонтирани. Може ли някой да ми помогне с това? Благодарности |
|
| |||
| |||
| Знам, че това е гадно, но имах JMicron и най-добрият начин открих е, че BIOS е остаряла и не е ъпгрейд. Мигане на BIOS ми помогна да определят много проблеми. Но аз имам проблеми с инсталирането на изглед на подобни ми съоръжението, докато XP и Ubuntu работа като чар отивам фигура * с изключение на мината е Quad Core Q6600 * |
|
| |||
| |||
| dice14u Благодаря ви за отговора, аз не съм съвсем сигурни как да флаш на BIOS. Това звучи малко като това нападение система е твърде много неприятности. Моят най-добрият вариант може би да забравим за нападение и просто използвайте изображения като призрак Нортън. Аз наистина не знам. |