![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Ahoj všichni
Jedná se o systém, nedávno jsem dal dohromady: ASUS PB5 Socket775 Matka palubě Intel Core 2 Duo E4300 procesor Kingston 2gb DDR2 Memory 2 x 500 gigabajtů Western Digital SATA II pevné disky 550W ATX PSU ASUS Nvidia 7300GS grafika karty Nový 19 "Rozpočet widesrceen TFT Monior Mám skutečné problémy se snaží vyřešit celou Jmicron RAID systém. Mám jeden disk spojené s zásuvky palubní nájezd interně a přes disk spojené s eSATA port. Oba disky jsou rozpoznány. Everytime I zavádění systému se zdá jako věčnost 'Detekce disků' po asi minutu nebo dvě poté spuštění operačního systému pro spuštění. Nicméně těsně předtím, než že jsem si zprávu v červené říká nájezd musí být přestavěn. Může mi někdo pomoct s tím? Díky |
|
|
|||
|
|||
|
Vím, že to naštve, ale měl jsem JMicron a nejlepší způsob, jak jsem zjistil bylo, že bios je zastaralá a byl upgrade. Aktualizace systému BIOS mi pomohl opravit spoustu problémů. Ale já jsem problémy s instalací průhled na mé podobné soupravy, zatímco xp a ubuntu fungují jako kouzlo go figure * dolu je kromě Quad Core Q6600 *
|
|
|
|||
|
|||
|
dice14u Děkuji za vaši odpověď, nejsem si moc jistý, jak na flash bios. To zní to trochu jako útok systém je příliš mnoho problémů.
Můj nejlepší možná volba zapomenout na nájezd a můžeš použít software pro zpracování obrazu, jako je Norton Ghost. Já opravdu nevím. |