![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σε όλους Αυτό είναι το σύστημα που έχω πρόσφατα μαζί: ASUS PB5 Socket775 Μητέρα του σκάφους Intel Core 2 Duo E4300 επεξεργαστή Kingston 2GB DDR2 μνήμης 2 x 500GB SATA II Western Digital σκληρούς δίσκους 550W ATX PSU ASUS γραφικών Nvidia 7300GS κάρτα Νέα 19 "Προϋπολογισμός widesrceen TFT Monior Είμαι πραγματικά προβλήματα που προσπαθούμε να ρυθμίσουμε το σύνολο Jmicron RAID σύστημα. Έχω κι εγώ ένα δίσκο που συνδέονται με την υποδοχή του πλοίου επιδρομή στο εσωτερικό της όσο και τη διάρκεια του δίσκου που συνδέεται με τη θύρα esata. Έτσι και οι δύο δίσκοι έχουν αναγνωριστεί. Everytime κάνω εκκίνηση του συστήματος φαίνεται να λαμβάνει πάντα "Ανίχνευση δίσκων" μετά από περίπου ένα λεπτό ή δύο στη συνέχεια, το λειτουργικό σύστημα αρχίζει να ξεκινήσει. Ωστόσο λίγο πριν ότι έχω ένα μήνυμα στο κόκκινο λέει η επιδρομή πρέπει να ανασυσταθεί. Μπορεί κανείς να με βοηθήσει με αυτό; Ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
| Ξέρω ότι αυτό είναι χάλια, αλλά είχα μια jmicron και ο καλύτερος τρόπος που διαπιστώθηκε ήταν ότι το bios ήταν ξεπερασμένη και υπήρχε μια αναβάθμιση. Αναβοσβήνει το BIOS βοήθησε να καθορίσει πολλά προβλήματα. Είμαι, όμως, έχουν προβλήματα σχετικά με την εγκατάσταση vista μου παρόμοια εξέδρας ενώ xp και ubuntu έργο σαν μια γοητεία πηγαίνετε αριθμός * εκτός από δική μου είναι ένα πυρήνα quad q6600 * |
|
| |||
| |||
| dice14u Ευχαριστώ για την απάντησή σας, δεν είμαι τόσο βέβαιος πώς να το BIOS. Φαίνεται ότι κάπως σαν την επιδρομή του συστήματος είναι πάρα πολύ κόπο. Η καλύτερη λύση ίσως να ξεχάσουμε την επιδρομή και μόνο χρήση απεικόνισης λογισμικού όπως το Norton Ghost. Δεν ξέρω. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Λίγα RAID Ερωτήσεις .. | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 13η Μαΐου 2009 15:15 |
| ASUS (ASUS G1Sn AK014C) Vs. Rizeon (S97V-GS) | Samantha0101 | Laptops, Κινητά & PDA | 5 | 15 Ιαν 2009 06:29 |
| Raid 0 | robina80 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 3 | 21 Δεκ. 2007 11:18 |
| Raid και raptors | Spencer2004 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 17 Νοε 2007 07:49 |
| Raid 0 λειτουργία | xactly | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 2 | 1η Σεπτεμβρίου 2007 12:13 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |