μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM

Register

Asus P5B Raid βοήθεια

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 17, Δεκ. 2007, 06:05
Μέλος Ομάδα

Default Asus P5B Raid βοήθεια

Γεια σε όλους

Αυτό είναι το σύστημα που έχω πρόσφατα μαζί:
ASUS PB5 Socket775 Μητέρα του σκάφους
Intel Core 2 Duo E4300 επεξεργαστή
Kingston 2GB DDR2 μνήμης
2 x 500GB SATA II Western Digital σκληρούς δίσκους
550W ATX PSU
ASUS γραφικών Nvidia 7300GS κάρτα
Νέα 19 "Προϋπολογισμός widesrceen TFT Monior

Είμαι πραγματικά προβλήματα που προσπαθούμε να ρυθμίσουμε το σύνολο Jmicron RAID σύστημα.

Έχω κι εγώ ένα δίσκο που συνδέονται με την υποδοχή του πλοίου επιδρομή στο εσωτερικό της όσο και τη διάρκεια του δίσκου που συνδέεται με τη θύρα esata. Έτσι και οι δύο δίσκοι έχουν αναγνωριστεί.

Everytime κάνω εκκίνηση του συστήματος φαίνεται να λαμβάνει πάντα "Ανίχνευση δίσκων" μετά από περίπου ένα λεπτό ή δύο στη συνέχεια, το λειτουργικό σύστημα αρχίζει να ξεκινήσει. Ωστόσο λίγο πριν ότι έχω ένα μήνυμα στο κόκκινο λέει η επιδρομή πρέπει να ανασυσταθεί.

Μπορεί κανείς να με βοηθήσει με αυτό;

Ευχαριστώ
Old 17 Δεκεμβρίου του 2007, 18:18
Banned Ομάδα

Ξέρω ότι αυτό είναι χάλια, αλλά είχα μια jmicron και ο καλύτερος τρόπος που διαπιστώθηκε ήταν ότι το bios ήταν ξεπερασμένη και υπήρχε μια αναβάθμιση. Αναβοσβήνει το BIOS βοήθησε να καθορίσει πολλά προβλήματα. Είμαι, όμως, έχουν προβλήματα σχετικά με την εγκατάσταση vista μου παρόμοια εξέδρας ενώ xp και ubuntu έργο σαν μια γοητεία πηγαίνετε αριθμός * εκτός από δική μου είναι ένα πυρήνα quad q6600 *
Old 21 Δεκεμβρίου 2007, 03:12
Μέλος Ομάδα

dice14u Ευχαριστώ για την απάντησή σας, δεν είμαι τόσο βέβαιος πώς να το BIOS. Φαίνεται ότι κάπως σαν την επιδρομή του συστήματος είναι πάρα πολύ κόπο.

Η καλύτερη λύση ίσως να ξεχάσουμε την επιδρομή και μόνο χρήση απεικόνισης λογισμικού όπως το Norton Ghost.
Δεν ξέρω.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Λίγα RAID Ερωτήσεις .. 4D (Fordy (Ford) Ollie Γενική Συζήτηση Hardware 3 13η Μαΐου 2009 15:15
ASUS (ASUS G1Sn AK014C) Vs. Rizeon (S97V-GS) Samantha0101 Laptops, Κινητά & PDA 5 15 Ιαν 2009 06:29
Raid 0 robina80 Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 3 21 Δεκ. 2007 11:18
Raid και raptors Spencer2004 Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 1 17 Νοε 2007 07:49
Raid 0 λειτουργία xactly Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 2 1η Σεπτεμβρίου 2007 12:13
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.