manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > CPU, Matične ploče i RAM

Register

Asus P5B RAID pomoć

Reply

Thread Tools
Old 17 pro 2007, 06:05
Member Group

Default Asus P5B RAID pomoć

Pozdrav svima

To je sustav sam nedavno sastaviti:
ASUS PB5 Socket775 Majka pansion
Intel Core 2 Duo E4300 procesora
Kingston 2GB DDR2 Memorija
2 x 500GB SATA II Western Digital tvrdih diskova
550W ATX PSU
ASUS NVIDIA 7300GS grafika kartice
Novi 19 "TFT Monior Proračun widesrceen

Imam pravi probleme pokušava riješiti cijeli JMicron RAID sustav.

Imam jedan disk povezan s utičnicom onboard prepad interno i na disk povezan s eSATA port. Tako se priznaju oba diskova.

Everytime I čizma sistem čini se da se zauvijek 'Otkrivanje Pogoni' nakon što je oko minutu ili dvije onda operativni sustav počinje za lansiranje. No samo prije toga sam dobiti poruka kazivanje u crvenom napad treba da bude obnovljen.

Može bilo tko pomoć mene sa ovaj?

Hvala
Old 17. prosinca 2007, 18:18
Zabranjen Group

Znam da ovo sranje, ali sam imao JMicron i najbolji način na koji sam pronašao je da je bios je zastarjela i došlo je nadogradnja. Blijesak bios mi je pomogao popraviti puno problema. Ali ja sam vlasništvo problematika instalacija vidik na moj sličnim rig dok xp i ubuntu rade kao šarm ići lik * osim moje je quad core Q6600 *
Old 21. prosinca 2007, 03:12
Member Group

dice14u Hvala za tvoj odgovor, nisam previše siguran kako to flash bios. To zvuči pomalo kao što je napad sustav je previše problema.

Moja najbolja opcija možda zaboraviti prepad i pravedan iskoristiti obrada slike softver kao što je Norton Ghost.
Ja stvarno ne znam.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Nekoliko RAID Pitanja .. 4D (Fordy (Ford) Ollie General Hardware Chat 3 13. svibanj 2009 15:15
ASUS (ASUS G1Sn AK014C) vs. Rizeon (S97V-GS) Samantha0101 Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 5 15 siječanj 2009 06:29
RAID 0 robina80 Drives & Izmjenjivi mediji 3 21. prosinac 2007 11:18
Racija i raptors Spencer2004 Drives & Izmjenjivi mediji 1 17. studeni 2007 07:49
RAID 0 operacija xactly Drives & Izmjenjivi mediji 2 1. rujan 2007 12:13
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.