![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav svima To je sustav sam nedavno sastaviti: ASUS PB5 Socket775 Majka pansion Intel Core 2 Duo E4300 procesora Kingston 2GB DDR2 Memorija 2 x 500GB SATA II Western Digital tvrdih diskova 550W ATX PSU ASUS NVIDIA 7300GS grafika kartice Novi 19 "TFT Monior Proračun widesrceen Imam pravi probleme pokušava riješiti cijeli JMicron RAID sustav. Imam jedan disk povezan s utičnicom onboard prepad interno i na disk povezan s eSATA port. Tako se priznaju oba diskova. Everytime I čizma sistem čini se da se zauvijek 'Otkrivanje Pogoni' nakon što je oko minutu ili dvije onda operativni sustav počinje za lansiranje. No samo prije toga sam dobiti poruka kazivanje u crvenom napad treba da bude obnovljen. Može bilo tko pomoć mene sa ovaj? Hvala |
|
| |||
| |||
| Znam da ovo sranje, ali sam imao JMicron i najbolji način na koji sam pronašao je da je bios je zastarjela i došlo je nadogradnja. Blijesak bios mi je pomogao popraviti puno problema. Ali ja sam vlasništvo problematika instalacija vidik na moj sličnim rig dok xp i ubuntu rade kao šarm ići lik * osim moje je quad core Q6600 * |
|
| |||
| |||
| dice14u Hvala za tvoj odgovor, nisam previše siguran kako to flash bios. To zvuči pomalo kao što je napad sustav je previše problema. Moja najbolja opcija možda zaboraviti prepad i pravedan iskoristiti obrada slike softver kao što je Norton Ghost. Ja stvarno ne znam. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Nekoliko RAID Pitanja .. | 4D (Fordy (Ford) Ollie | General Hardware Chat | 3 | 13. svibanj 2009 15:15 |
| ASUS (ASUS G1Sn AK014C) vs. Rizeon (S97V-GS) | Samantha0101 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 5 | 15 siječanj 2009 06:29 |
| RAID 0 | robina80 | Drives & Izmjenjivi mediji | 3 | 21. prosinac 2007 11:18 |
| Racija i raptors | Spencer2004 | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 17. studeni 2007 07:49 |
| RAID 0 operacija | xactly | Drives & Izmjenjivi mediji | 2 | 1. rujan 2007 12:13 |
| Thread Tools | |
| |