kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Processzorok, alaplapok és RAM

Register

Asus P5B Raid help

Reply

Téma eszközök
Old December 17 2007, 06:05
Csoport tagja

Default Asus P5B Raid help

Üdv mindenkinek

Ez a rendszer az utóbbi időben össze:
ASUS PB5 Socket775 Anya fórumon
Intel Core 2 Duo E4300 processzorral
Kingston 2GB DDR2 memória
2 x Western Digital 500GB SATA II merevlemezek
550W ATX tápegység
ASUS Nvidia 7300GS grafikus kártya
Új 19 "TFT Monior költségvetés widesrceen

Van valós problémákra próbál sort az egész Jmicron RAID rendszert.

Nekem van egy korong kapcsolódik a beépített RAID foglalat belső és a több mint lemez kapcsolódik az eSATA port. Így mindkét lemezek felismerése.

Everytime I boot a rendszer úgy tűnik, hogy örökre "észlelése meghajtók után egy-két percig, majd az operációs rendszer elindul, hogy indítson. Ugyanakkor előtt, hogy kap egy üzenetet a piros mondván a raid kell újjáépítették.

Tud akárki segítsen nekem ezzel?

Köszönöm
Old December 17, 2007, 18:18
Tiltott Group

Tudom, hogy ez a szar, de volt egy jmicron és a legjobban azt tapasztaltam, hogy a BIOS-ban volt, a dátum és az volt a frissítést. Villog a bios segített nekem meg egy csomó problémát. De miután probléma beiktatás kilátás az én hasonló viselet, miközben xp és ubuntu munkát, ahogy kell menni a szám * kivéve az enyém a quad core q6600 *
Old December 21, 2007, 03:12
Csoport tagja

dice14u Köszönöm a választ, nem vagyok túl biztos benne, hogyan kell a bios flash. Úgy hangzik, hogy kicsit olyan, mint a RAID rendszer túl sok bajt.

A legjobb lehetőség, hogy lehet, felejtse el a raid, és csak használja, mint a képalkotó szoftverek Norton Ghost.
Nem igazán tudom.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Néhány RAID kérdések .. 4D (Fordy (Ford) Ollie Általános fémáru Chat 3 13. május 2009 15:15
ASUS (ASUS G1Sn AK014C) Vs. Rizeon (S97V-GS) Samantha0101 Laptopok, PDA-k & Mobiles 5 15. január 2009 06:29
RAID 0 robina80 Drives & Removable Media 3 21. december 2007 11:18
Raid és Raptors Spencer2004 Drives & Removable Media 1 17. november 2007 07:49
RAID 0 működése xactly Drives & Removable Media 2 1. Szeptember 2007 12:13
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.