![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Üdv mindenkinek Ez a rendszer az utóbbi időben össze: ASUS PB5 Socket775 Anya fórumon Intel Core 2 Duo E4300 processzorral Kingston 2GB DDR2 memória 2 x Western Digital 500GB SATA II merevlemezek 550W ATX tápegység ASUS Nvidia 7300GS grafikus kártya Új 19 "TFT Monior költségvetés widesrceen Van valós problémákra próbál sort az egész Jmicron RAID rendszert. Nekem van egy korong kapcsolódik a beépített RAID foglalat belső és a több mint lemez kapcsolódik az eSATA port. Így mindkét lemezek felismerése. Everytime I boot a rendszer úgy tűnik, hogy örökre "észlelése meghajtók után egy-két percig, majd az operációs rendszer elindul, hogy indítson. Ugyanakkor előtt, hogy kap egy üzenetet a piros mondván a raid kell újjáépítették. Tud akárki segítsen nekem ezzel? Köszönöm |
|
| |||
| |||
| Tudom, hogy ez a szar, de volt egy jmicron és a legjobban azt tapasztaltam, hogy a BIOS-ban volt, a dátum és az volt a frissítést. Villog a bios segített nekem meg egy csomó problémát. De miután probléma beiktatás kilátás az én hasonló viselet, miközben xp és ubuntu munkát, ahogy kell menni a szám * kivéve az enyém a quad core q6600 * |
|
| |||
| |||
| dice14u Köszönöm a választ, nem vagyok túl biztos benne, hogyan kell a bios flash. Úgy hangzik, hogy kicsit olyan, mint a RAID rendszer túl sok bajt. A legjobb lehetőség, hogy lehet, felejtse el a raid, és csak használja, mint a képalkotó szoftverek Norton Ghost. Nem igazán tudom. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Néhány RAID kérdések .. | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Általános fémáru Chat | 3 | 13. május 2009 15:15 |
| ASUS (ASUS G1Sn AK014C) Vs. Rizeon (S97V-GS) | Samantha0101 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 5 | 15. január 2009 06:29 |
| RAID 0 | robina80 | Drives & Removable Media | 3 | 21. december 2007 11:18 |
| Raid és Raptors | Spencer2004 | Drives & Removable Media | 1 | 17. november 2007 07:49 |
| RAID 0 működése | xactly | Drives & Removable Media | 2 | 1. Szeptember 2007 12:13 |
| Téma eszközök | |
| |