mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > CPU, Pagrindinės plokštės & RAM

Register

Asus P5B RAID Pagalba

Reply

Temos įrankiai
Old Gruodis 17, 2007, 06:05
Narys

Default Asus P5B RAID Pagalba

Hi everyone

Tai sistema, aš neseniai kartu sudėjus:
ASUS PB5 Socket775 Mother Board
Intel Core 2 Duo E4300 procesorius
Kingston 2GB DDR2 Memory
2 x 500GB Western Digital SATA II kietieji diskai
ATX 550W PSU
ASUS Nvidia 7300GS Graphics kortelė
Nauja 19 "Biudžetas widesrceen TFT Monior

Turiu realias problemas, bandant sutvarkyti visą JMicron RAID sistemos.

Turiu vieną diską, susijusios su laivo RAID lizdo viduje ir daugiau diskų, susijusios su eSATA port. Taigi abu diskai yra pripažinta.

Everytime I boot sistema atrodo imtis amžinai "Detecting diskai" maždaug po minutę ar dvi, tada operacinė sistema pradeda paleisti. Tačiau tik iki to man raudona pranešimą: RAID turi būti atstatytas.

Can anyone help me su šiuo?

Ačiū
Old Gruodis 17, 2007, 18:18
Banned Group

Aš žinau, tai šūdas, bet aš JMicron ir geriausias Radau tai, kad BIOS buvo pasenę ir nebuvo atnaujinti. Mirksi BIOS man padėjo išspręsti nemažai problemų. Bet aš su problemomis diegdami Vista mano panašus įlaidai, o XP ir Ubuntu veikia kaip žavesio pereiti pav * išskyrus kasykla yra Quad Core Q6600 *
Old Gruodis 21, 2007, 03:12
Narys

dice14u Ačiū už atsakymą, aš nesu labai tikras, kaip "Flash BIOS. Tai skamba tai šiek kaip RAID sistema yra per daug problemų.

Mano geriausias variantas gal pamiršti apie RAID ir tiesiog naudoti kaip vaizdo gavimo įrangos Norton Ghost.
I don't really know.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Nedaug RAID klausimai .. 4D (Fordy (Ford) Ollie General Hardware Chat 3 Gegužė 13, 2009 15:15
ASUS (ASUS G1Sn AK014C) vs. Rizeon (S97V-GS) Samantha0101 Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 5 15 sausis 2009 06:29
RAID 0 robina80 Drives & Removable Media 3 21 gruodis 2007 11:18
RAID ir "Raptors" Spencer2004 Drives & Removable Media 1 Lapkritis 17, 2007 07:49
RAID 0 operacija xactly Drives & Removable Media 2 1 rugsėjis 2007 12:13
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.