![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi everyone Tai sistema, aš neseniai kartu sudėjus: ASUS PB5 Socket775 Mother Board Intel Core 2 Duo E4300 procesorius Kingston 2GB DDR2 Memory 2 x 500GB Western Digital SATA II kietieji diskai ATX 550W PSU ASUS Nvidia 7300GS Graphics kortelė Nauja 19 "Biudžetas widesrceen TFT Monior Turiu realias problemas, bandant sutvarkyti visą JMicron RAID sistemos. Turiu vieną diską, susijusios su laivo RAID lizdo viduje ir daugiau diskų, susijusios su eSATA port. Taigi abu diskai yra pripažinta. Everytime I boot sistema atrodo imtis amžinai "Detecting diskai" maždaug po minutę ar dvi, tada operacinė sistema pradeda paleisti. Tačiau tik iki to man raudona pranešimą: RAID turi būti atstatytas. Can anyone help me su šiuo? Ačiū |
|
| |||
| |||
| Aš žinau, tai šūdas, bet aš JMicron ir geriausias Radau tai, kad BIOS buvo pasenę ir nebuvo atnaujinti. Mirksi BIOS man padėjo išspręsti nemažai problemų. Bet aš su problemomis diegdami Vista mano panašus įlaidai, o XP ir Ubuntu veikia kaip žavesio pereiti pav * išskyrus kasykla yra Quad Core Q6600 * |
|
| |||
| |||
| dice14u Ačiū už atsakymą, aš nesu labai tikras, kaip "Flash BIOS. Tai skamba tai šiek kaip RAID sistema yra per daug problemų. Mano geriausias variantas gal pamiršti apie RAID ir tiesiog naudoti kaip vaizdo gavimo įrangos Norton Ghost. I don't really know. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Nedaug RAID klausimai .. | 4D (Fordy (Ford) Ollie | General Hardware Chat | 3 | Gegužė 13, 2009 15:15 |
| ASUS (ASUS G1Sn AK014C) vs. Rizeon (S97V-GS) | Samantha0101 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 5 | 15 sausis 2009 06:29 |
| RAID 0 | robina80 | Drives & Removable Media | 3 | 21 gruodis 2007 11:18 |
| RAID ir "Raptors" | Spencer2004 | Drives & Removable Media | 1 | Lapkritis 17, 2007 07:49 |
| RAID 0 operacija | xactly | Drives & Removable Media | 2 | 1 rugsėjis 2007 12:13 |
| Temos įrankiai | |
| |