mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > CPU, Motherboards & RAM

Register

Asus P5B Raid palīdzēt

Reply

Thread Tools
Old Decembris 17, 2007, 06:05
Loceklis

Default Asus P5B Raid palīdzēt

Hi everyone

Šī ir sistēma man nesen kopā:
ASUS PB5 Socket775 Mother board
Intel Core 2 Duo E4300 procesors
Kingston 2GB DDR2 Memory
2 x 500GB Western Digital SATA II cietie diski
550W ATX PSU
ASUS Nvidia 7300GS Graphics karte
Jauns 19 "Budžeta widesrceen TFT Monior

Man ir reālas problēmas, mēģinot atrisināt visas Jmicron RAID sistēma.

Man ir viens disks, kas saistītas ar kuģa RAID socket iekšēji, nekā disks, kas saistīti ar eSATA portu. Tātad abi diski ir atzītas.

Everytime I boot sistēmu, šķiet veikt uz visiem laikiem "atklāšana drives" pēc apmēram minūti vai divas tad operētājsistēmu sāk sākt. Tomēr tieši pirms man ziņu sarkanu sakot RAID jābūt pārbūvēta.

Can anyone help me ar šo?

Pateicība
Old Decembris 17, 2007, 18:18
Banned Group

Es zinu, tas sucks bet man bija jmicron un labākais veids, kā es atklāju, bija tas, ka bios bija novecojuši, un tur bija jauninājums. Mirguļi BIOS man palīdzēja noteikt daudz problēmu. Bet man ir problēmas instalējot vista uz manu līdzīgs stendā, kamēr xp un ubuntu darbotos kā šarmu aiziet skaitlis * izņemot raktuves ir QUAD CORE Q6600 *
Old Decembris 21, 2007, 03:12
Loceklis

dice14u Paldies par Jūsu atbildi, es neesmu pārāk pārliecināts kā flash BIOS. Tas izklausās tā nedaudz atgādina RAID sistēma ir pārāk daudz nepatikšanas.

Mana labākā iespēja, varbūt aizmirst par uzbrukumu, un tikai izmantot attēlu apstrādes programmatūru, piemēram, Norton Ghost.
I don't really know.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.