![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi everyone Jest to system Niedawno razem wzięte: ASUS PB5 Socket775 Matki pokładzie Intel Core 2 Duo procesor E4300 Kingston 2GB DDR2 2 x Western Digital 500GB SATA II, dyski twarde 550W ATX PSU ASUS nVidia 7300GS Graphics karty Nowy 19 "Budżet widesrceen TFT Monior Mam realne problemy stara się uporządkować cały system Jmicron RAID. Mam jeden dysk związane z gniazda nalotu na pokładzie wewnętrznie i na dysku związane port eSATA. Tak więc oba dyski są rozpoznawane. Everytime I bootowania systemu wydaje się zawsze "Wykrywanie dysków" po około minuty lub dwóch, to system operacyjny uruchamia się uruchomić. Jednak tuż przed tym pojawia się komunikat w czerwonym mówiąc RAID musi być odbudowany. Czy ktoś może mi w tym pomóc? Dzięki |
|
| |||
| |||
| Wiem, że to do bani, ale miałem JMicron i najlepszym sposobem I stwierdzono, że BIOS został nieaktualne i nie było aktualizacji. Flashowanie BIOS pomógł mi rozwiązać wiele problemów. Ale ja mam problemy z zainstalowaniem XP na moim podobne platformy, podczas gdy XP i Ubuntu prace podobny pewien urok go figure * oprócz kopalni jest quad core Q6600 * |
|
| |||
| |||
| Dzięki dice14u za odpowiedź, nie jestem zbyt pewny jak do systemu BIOS. Brzmi to trochę jak system RAID ma zbyt wiele problemów. Moja najlepsza opcja może zapomnieć o nalocie i skorzystaj z oprogramowania do przetwarzania obrazu, takie jak Norton Ghost. Naprawdę nie wiem. |