mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Procesoare, Placi de baza si RAM

Register

Asus P5B Raid ajuta

Reply

Thread Tools
Old 17 decembrie 2007, 06:05
Grupul de stat

Hi everyone

Acesta este un sistem de curand am pus împreună:
ASUS PB5 Socket775 Mama bord
Intel Core 2 Duo E4300 procesor
Kingston 2GB de memorie DDR2
2 x 500GB Western Digital SATA II hard disk-uri
ATX 550W PSU
ASUS Nvidia 7300GS Grafică carte
New 19 "Bugetul widesrceen TFT Monior

Am probleme reale care încearcă să rezolve întregul sistem JMicron RAID.

Eu am un singur disc legate de soclu la bord raid pe plan intern şi discul peste legate de port eSATA. Deci, ambele discuri sunt recunoscute.

Tot I initializarea sistemului pare să ţină pentru totdeauna "Detectarea drive-urile", după aproximativ un minut sau două, apoi sistemul de operare începe să se lanseze. Cu toate acestea chiar înainte de faptul că primesc un mesaj în roşu spune RAID trebuie să fie reconstruit.

Poate cineva să mă ajute cu asta?

Mulţumesc
Old 17 decembrie 2007, 18:18
Banned Group

Stiu ca e de rahat, dar am avut o JMicron şi cea mai bună cale am aflat a fost că BIOS-ul a fost de actualitate şi nu a existat un upgrade. Reprogramare BIOS m-au ajutat fixeze o mulţime de probleme. Dar sunt probleme cu instalarea Vista pe platformă meu similare, în timp ce XP şi locul de muncă Ubuntu ca un farmec merg cifra * cu excepţia a mea este un quad core Q6600 *
Old 21 decembrie 2007, 03:12
Grupul de stat

Multumesc dice14u pentru răspunsul dumneavoastră, eu nu sunt prea sigur cum să fulger BIOS. Se pare că pic ca sistemul RAID este necazuri prea mult.

Opţiune meu cel mai bun poate pentru a uita despre RAID şi doar utilizarea software-ul de imagini cum ar fi fantoma Norton.
Nu ştiu cu adevărat.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.