![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetci Ide o systém, nedávno som dal dohromady: ASUS PB5 Socket775 Matka palube Intel Core 2 Duo E4300 procesor Kingston 2gb DDR2 Memory 2 x 500 gigabajtov Western Digital SATA II pevné disky 550W ATX PSU ASUS Nvidia 7300GS grafika karty Nový 19 "Rozpočet widesrceen TFT Monior Mám skutočné problémy sa snažia vyriešiť celú Jmicron RAID systém. Mám jeden disk spojené s zásuvky palubný nájazd interne a cez disk spojené s eSATA port. Oba disky sú rozpoznané. Everytime I zavádzania systému sa zdá ako večnosť 'Detekcia diskov' po asi minútu alebo dve po spustení operačného systému pre spustenie. Avšak tesne predtým, ako že som si správu v červenej hovorí nájazd musia byť prestavaný. Môže mi niekto pomoct s tým? Vďaka |
|
| |||
| |||
| Viem, že to naštve, ale mal som JMicron a najlepší spôsob, ako som zistil bolo, že bios je zastaraná a bol upgrade. Aktualizácia systému BIOS mi pomohol opraviť veľa problémov. Ale ja som problémy s inštaláciou prehlad na mojej podobné súpravy, zatiaľ čo xp a ubuntu fungujú ako kúzlo go figure * bane je okrem Quad Core Q6600 * |
|
| |||
| |||
| dice14u Ďakujem za vašu odpoveď, nie som si moc istý, ako na flash bios. To znie to trochu ako útok systém je príliš veľa problémov. Môj najlepšia možná voľba zabudnúť na nájazd a môžeš použiť softvér na spracovanie obrazu, ako je Norton Ghost. Ja naozaj neviem. |