az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > CPU'lar Anakartlar & RAM

Register

Asus P5B Raid yardım

Reply

Konu Araçları
Old 17 Aralık 2007, 06:05
Üye Grubu

Default Asus P5B Raid yardım

Hi everyone

Bu I have recently araya sistemi:
ASUS PB5 Socket775 Anakartta
Intel Core 2 Duo E4300 işlemci
Kingston 2GB DDR2 Bellek
2 x 500GB Western Digital SATA II sabit diskler
550W ATX PSU
Asus Nvidia 7300GS Grafik kart
Yeni 19 "Bütçe widesrceen TFT Monior

Gerçek sorunlar tüm Jmicron RAID sistemi sıralamak için çalışırken yaşıyorum.

Ben tek bir disk yerleşik baskın soketine iç bağlantılı ve üzerinde disk eSATA portu bağlantılı var. Böylece hem diskler yansıtılmaktadır.

Everytime I çizme sonsuza dek 'sürücü' sonra saptamak almak görünüyor sistem bir iki dakika sonra işletim sistemini başlatmak için başlar hakkında. Ancak hemen önce ben kırmızı bir mesaj baskını yeniden gerektiğini söyler.

Herkes bu bana yardımcı olabilir misiniz?

Teşekkürler
Old 17 Aralık 2007 18:18,
Yasak Grubu

Bu berbat ama bu bios tarih ve dışarı orada bir yükseltme idi bir JMicron ve ben buldum en iyi yol olduğunu biliyorum. Bios Flashing sorunlarınızı bir sürü düzeltme yardımcı oldu. Ama sorun benim benzer teçhizat Doğum manzara yüklemeden yaşıyorum süre XP ve Mayın dört çekirdekli Q6600 * dışında rakam * gitmek beğenmek a çekicilik ubuntu çalışma
Old 21 Aralık 2007, 03:12
Üye Grubu

Yanıtınız için dice14u teşekkürler, ben de nasıl bios flaş emin değilim. Bu baskın sistemi gibi biraz ses çok trouble.

En iyi seçenek belki baskınını ve unutmak için sadece kuzey hayalet gibi görüntüleme yazılımı kullanın.
Gerçekten bilmiyorum.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından