менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

Asus P5B Raid допомогу

Reply

Різьба Інструменти
Old 17 грудня 2007, 06:05
Член групи

Default Asus P5B Raid допомогу

Привіт всі

Це та система, нещодавно я разом узяті:
ASUS PB5 Socket775 Материнська плата
Intel Core 2 Duo E4300 процесор
Kingston 2GB DDR2 пам'яті
2 х Western Digital 500GB SATA II жорстких дисків
Блок живлення ATX 550W
ASUS Nvidia 7300GS графіка карта
Новий 19 "Бюджет widesrceen TFT Monior

У мене виникають реальні проблеми, намагаючись вирішити цілий Jmicron RAID системи.

У мене один диск, пов'язаних з сокетом RAID бортового всередині країни і більше дисків пов'язано з ESATA порт. Таким визнані як диски.

Everytime завантаженні системи здається прийняти назавжди "Виявлення диска 'приблизно через хвилину або дві, то операційна система починає запуск. Однак перед цим я отримую повідомлення, в червоно говорити рейду повинно бути відновлено.

Чи можна мені допомогти в цьому?

Спасибо
Old 17 грудня 2007, 18:18
Забороненої угруповання

Я знаю, що смокче, але у мене був JMicron і краще, як я виявив, що BIOS застарів і не було оновлення. Перепрограмування BIOS допомогла мені впоратися з безліччю проблем. Але я що мають проблеми з установкою Vista на моєму аналогічні установки в той час як XP та Ubuntu роботу як шарм Go Figure * крім Шахта Quad Core Q6600 *
Old 21 грудня 2007, 03:12
Член групи

dice14u Дякуємо за вашу відповідь, я не дуже впевнений у тому, як Flash BIOS. Звучить це трохи схоже на RAID-система занадто багато неприємностей.

Мій найкращий варіант, може бути, щоб забути про рейд і використовувати тільки зображення програмне забезпечення, як Привид Нортона.
Я дійсно не знаю.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Трохи Питання RAID .. 4D (Fordy (Форд) Оллі Генеральний обладнання чат 3 13 травня 2009 15:15
ASUS (ASUS G1Sn AK014C) Vs. Rizeon (S97V-GS) Samantha0101 Ноутбуки, КПК & Mobiles 5 15 січня 2009 06:29
Raid 0 robina80 Знімні накопичувачі І ЗМІ 3 21 грудня 2007 11:18
Рейд і хижих птахів Spencer2004 Знімні накопичувачі І ЗМІ 1 17 листопада 2007 07:49
Raid 0 операцію xactly Знімні накопичувачі І ЗМІ 2 1 вересня 2007 12:13
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.