![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт всі Це та система, нещодавно я разом узяті: ASUS PB5 Socket775 Материнська плата Intel Core 2 Duo E4300 процесор Kingston 2GB DDR2 пам'яті 2 х Western Digital 500GB SATA II жорстких дисків Блок живлення ATX 550W ASUS Nvidia 7300GS графіка карта Новий 19 "Бюджет widesrceen TFT Monior У мене виникають реальні проблеми, намагаючись вирішити цілий Jmicron RAID системи. У мене один диск, пов'язаних з сокетом RAID бортового всередині країни і більше дисків пов'язано з ESATA порт. Таким визнані як диски. Everytime завантаженні системи здається прийняти назавжди "Виявлення диска 'приблизно через хвилину або дві, то операційна система починає запуск. Однак перед цим я отримую повідомлення, в червоно говорити рейду повинно бути відновлено. Чи можна мені допомогти в цьому? Спасибо |
|
| |||
| |||
| Я знаю, що смокче, але у мене був JMicron і краще, як я виявив, що BIOS застарів і не було оновлення. Перепрограмування BIOS допомогла мені впоратися з безліччю проблем. Але я що мають проблеми з установкою Vista на моєму аналогічні установки в той час як XP та Ubuntu роботу як шарм Go Figure * крім Шахта Quad Core Q6600 * |
|
| |||
| |||
| dice14u Дякуємо за вашу відповідь, я не дуже впевнений у тому, як Flash BIOS. Звучить це трохи схоже на RAID-система занадто багато неприємностей. Мій найкращий варіант, може бути, щоб забути про рейд і використовувати тільки зображення програмне забезпечення, як Привид Нортона. Я дійсно не знаю. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Трохи Питання RAID .. | 4D (Fordy (Форд) Оллі | Генеральний обладнання чат | 3 | 13 травня 2009 15:15 |
| ASUS (ASUS G1Sn AK014C) Vs. Rizeon (S97V-GS) | Samantha0101 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 5 | 15 січня 2009 06:29 |
| Raid 0 | robina80 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 3 | 21 грудня 2007 11:18 |
| Рейд і хижих птахів | Spencer2004 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 17 листопада 2007 07:49 |
| Raid 0 операцію | xactly | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 2 | 1 вересня 2007 12:13 |
| Різьба Інструменти | |
| |