![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Някой знае ли къде мога да намеря за преразглеждане на този форум? Айв soured някои от най-големите сайтове, но да не се ползват. изглежда добър съвет и аз мога да я получи много добра цена, така че бих искал да видя какво мислят експертите от него |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тук Заповядай
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| В блато стандартна версия е малко труден - Имах, но когато се инсталира, че видеото верига не е работа. Така че аз погледна наоколо и намери много хора със същия проблем. Аз бях вече имаме P5QL PRO - който работи добре първо да отида (тя беше RAM, че не успя ..), така бих препоръчал или понижаването от стандартното борда.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ползвал съм няколко от тях преди това. Несъмнено по-голямата част от тези версии са Pro, но аз също не са имали проблеми с забатачвам стандартните такива. Изглежда като много малка разлика за мен, освен Pro има съединители в далеч по-разумно места и изглежда по-добре (черно). Също така има поглед върху гигабайт EP45-UD3P или DS3L
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Или UD3L!
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Или някой от другите 300 превъплъщения на този форум, че изглежда да съществува haha. В цените за различните модели, изглежда е по цялата стена във Великобритания, както и един от доставчика си купя ли UD3P за същата цена, като DS3L. Отиди фигура.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Благодаря момчета, на UD3P прилича на голяма дъска, но малко скъпо тук. на P5QL-PRO изглежда доста добре и въпреки че е по-евтино, отколкото P5Q. така ще изглежда малко по-близо UD3L, DS3L и P5QL-PRO |
|
| |||
| |||
| Добре ... Айв погледна наоколо малко и също намери някои по-дъски в моя ценови диапазон така Im момента търси в Asus P5Q Asus P5QL-PRO Asus P5QL-E ECS P45T-A ASrock P45DE Гигабайт EP45-UD3L MSI P45 Neo-F са някои от тези бордове ясно по-добър от останалите. аз правя план за overclocking малко по добре. |
|
| |||
| |||
| Лично аз вероятно ще отида с P5Q Pro от този списък. Бих казал, избягване на ASRock и MSI такива. Да намеря MSI кой да е болка за overclock, особено ако нямате много опит с overclocking. Това прави нещата ненужно объркващо. В P5Q Pro е по-добър тогава P5Q така че ако тя е по-евтино тогава това е не brainer между тези две. Но след това отново гигабайт UD3L е отличен съвет, както добре. Whats-евтино с теб?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| на ASrock е най-евтиният, следвани от ECS на P5QL-PRO е $ 170, но на базата на чипсет P43, на P5Q е само $ 5 повече и този на базата на P45 чипсет. на UD3L е $ 180. Но аз съм се интересуват от P5Q, защото съм го виждал за $ 175, когато неговата редовна цена, по другите магазини е над $ 200 |