![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ví někdo, kde můžete najít i recenzi této desce? IVE nakyslého některých hlavních stránkách, ale bezvýsledně. Vypadá to jako dobrá rada a mohu jej můžete získat, na opravdu dobrou cenu, takže bych chtěl vidět, co se odborníci domnívají, že |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tady jdete
| |||
| |||
| V rašelině standardní verze už je trochu riskantní - musel jsem, ale když jsem je instalován video obvodu nefungovalo. Tak jsem se podíval okolo a zjistil, mnoho lidí se stejné problémy. Já jsem teď dostal P5QL PRO - který pracoval pokutu první go (to bylo v paměti RAM, které se nepodařilo ..), takže bych doporučovat nebo deklasifikaci od standardní palubě.
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jsem používal spoustu předtím. Jistě většina z nich byla verze Pro, ale jsem také neměl problémy s zabořit normu kolegové. Jeví jako velmi malý rozdíl mi kromě Pro jeden musí konektory v mnohem rozumnější místech a vypadá lépe (černá). Se také podívat na Gigabyte EP45-DS3L nebo UD3P
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nebo UD3L!
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Nebo některou z dalších 300 vtělení této desce, která se zdá, že existují haha. Na stanovování cen na různých modelů se zdá být v celé stěny ve Spojeném království, jakož i jeden dodavatel koupím od dělá UD3P za stejnou cenu jako DS3L. Přejít obrázek.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Díky chlapi, o UD3P vypadá jako skvělá deska, ale trochu dražší než tady. o P5QL-PRO vypadá celkem dobře a když je levnější, než P5Q. tak uvidíme podívat trochu blíže na UD3L, DS3L a P5QL-PRO |
|
| |||
| |||
| v pohodě ... IVE vypadal asi trochu i zjištěno několik dalších desek v mé cenové rozmezí tak im nyní se podíváme na Asus P5Q Asus P5QL-PRO Asus P5QL-E ECS P45T-A ASRock P45DE Gigabyte EP45-UD3L MSI P45 Neo-F jsou některé z těchto desek jasně lepší než ostatní. i do plánu pro přetaktování trochu stejně. |
|
| |||
| |||
| Osobně bych asi jít s P5Q Pro z tohoto seznamu. Řekla bych zamezit ASRock MSI a kolegové. Najdu MSI jeden být bolest na přetaktování, zvláště nemáte-li, že mnohé zkušenosti s přetaktování. Dělá věci zbytečně matoucí. V P5Q Pro je lepší než se P5Q takže pokud je to levnější, pak je to ne přemýšlet mezi těmito dvěma. Ale pak zase Gigabyte UD3L je vynikající deska stejně. Co je levnější s vámi?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| ASRock je k nejlevnějším, za kterým následuje ECS o P5QL-PRO je $ 170, ale založený na čipsetu P43 se P5Q jen 5 dolarů více a to je založen na čipsetu P45. o UD3L je $ 180. ale i se zajímají o P5Q protože jsem viděl za $ 175, když jeho cena v jiných obchodech je přes 200 dolarů |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Alternativní rada Asus P5N-esli. | LESLIZ | Procesory, základní desky & RAM | 1 | 4.listopadu 2009 05:19 |
| ASUS (ASUS G1Sn AK014C) Vs. Rizeon (S97V-GS) | Samantha0101 | Notebooky, Mobily a PDA | 5 | 15. leden 2009 06:29 |
| E7200 PŘEZKUMU | redden137 | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 10 dubna 2008 04:18 |
| Přezkum 9800 GX2 | redden137 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 21. březen 2008 02:59 |
| Na Wii recenzi | Mariam | PC a herní konzole | 2 | 8. října 2007 10:00 |
| Thread Nástroje | |
| |