![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| se bilo tko zna gdje mogu naći pregled this board? Ive soured neki od glavnih web stranice, ali to ne iskoristiti. Internet izgleda kao dobar pansion i mogu se dobiti na stvarno dobru cijenu, pa bih htio vidjeti što stručnjaci misle o tome |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ovdje idete
| |||
| |||
| U standardnoj verziji BOG's malo dodgy - Imao sam jednom, ali kad sam ga instaliranog video sklop nije bila u funkciji. Pa sam pogledao okolo i našao puno ljudi s istim nevolji. Sad sam dobio P5QL PRO - prvi koji je radio u redu ići (to je bio RAM koji nije ..), pa bih preporučiti gore ili downgrading od standardnog odbora.
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja sam se hrpa njih prije. Dodusse većini su oni Pro verzije, ali ja također nisu imali problema sa BOG standard one. Čini se kao vrlo malo razlika me osim Pro ima priključcima u daleko više osjetljiv mjesta i izgleda bolje (crno). Također imaju pogled na gigabajt EP45-DS3L ili UD3P
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ili UD3L!
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ili bilo koju od 300 drugih incarnations ovog odbora koji čini se da postoji haha. Cijene na različite modele čini se da je sve preko zida u Velikoj Britaniji, kao i ja kupiti jednog dobavljača iz funkcionira UD3P za istu cijenu kao DS3L. Idi lik.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| hvala momački, u UD3P izgleda kao velika zajednica, ali njegova je nešto skuplji ovamo. u P5QL PRO-izgleda prilično dobro i da je jeftinije nego P5Q. tako da ću gledati malo bliže UD3L u, DS3L a P5QL PRO - |
|
| |||
| |||
| ok ... Ive pogledao malo okolo i naći neke dodatne zajednice u mom raspon cijena pa im se trenutno gleda na Asus P5Q Asus P5QL PRO - Asus P5QL-E ECS P45T-A ASrock P45DE Gigabajt EP45-UD3L MSI P45 Neo-F se bilo koji od ovih odbora jasno bolji od ostalih. JA dont plan za overclocking malo as well. |
|
| |||
| |||
| Osobno bih vjerojatno ići s P5Q Pro iz tog popisa. Rekao bih izbjegla ASRock MSI i motivacija. JA nađi prema MSI jednom se bol za overclock, pogotovo ako nemate toliko iskustva sa overclocking. Ono što čini nepotrebno zbunjuje. The P5Q Pro je bolji onda P5Q pa ako je jeftinije onda je ne brainer između ta dva. Ali onda opet gigabajt UD3L izvrstan je kao pansion. Što jeftinije s tobom?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| u ASrock je najjeftiniji, a potom i ECS P5QL PRO-u je 170 $ a temelji se na P43 chipset je P5Q je samo $ 5 više i koji se temelji na P45 chipset. u UD3L je 180 $. ali sam zainteresiran za P5Q, jer sam vidio da za $ 175, kada je svoje redovne cijene na drugim trgovinama je dobro preko 200 dolara |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Alternativna odbor za Asus P5N-zatem. | LESLIZ | CPU, Matične ploče i RAM | 1 | 4. studeni 2009 05:19 |
| ASUS (ASUS G1Sn AK014C) vs. Rizeon (S97V-GS) | Samantha0101 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 5 | 15 siječanj 2009 06:29 |
| E7200 REVIEW | redden137 | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 10. travanj 2008 04:18 |
| Review of 9800 GX2 | redden137 | Graphics Cards & Monitors | 3 | 21. ožujak 2008 02:59 |
| U Wii Review | mariam | PC & konzole Igre | 2 | 8. listopad 2007 10:00 |
| Thread Tools | |
| |