![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Tudja valaki, hol találom felülvizsgálja ezt a fórumot? ive soured egyes főbb helyszínek, de mindhiába. Úgy néz ki, mint egy jó tanács és én tud kap ez egy nagyon jó ár, ezért azt szeretné, hogy a szakértők mit gondol róla |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Itt mész
| |||
| |||
| A BOG standard változat egy kicsit agyafúrt - Volt egy, de amikor én beiktatott ez a videó áramkör nem működik. Szóval körbenézett, és megállapította, sokan ugyanannyi baj. Már most megvan a P5QL PRO - dolgozott, amely finom első go (ez volt a RAM, hogy nem ..) ezért azt ajánlja, vagy lefokozására a standard ellátás.
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én használt egy rakás előtt. Igaz ezek voltak Pro változatok, de én még nem volt probléma a BOG szabvány is. Úgy tûnik, nagyon kicsi a különbség, hogy nekem, kivéve a Pro van csatlakozók a jóval ésszerűbb helyek és jobban néz ki (fekete). Is egy pillantást a Gigabyte EP45-DS3L vagy UD3P
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vagy UD3L!
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Vagy a többi 300 megtestesüléséről e fórumon, hogy úgy tűnik, hogy létezik haha. Az árak a különböző modelleket, úgy tűnik, az egész falat, az Egyesült Királyságban is, egy szállítótól származó nem tudom megvenni a UD3P az azonos ár, mint a DS3L. Ugrás a szám.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Thanks guys, A UD3P néz ki, mint egy nagy hajón, de egy kicsit drága ide. a P5QL-PRO szép és jó, hogy van olcsóbb, mint a P5Q. úgy fogom keresni egy kicsit közelebb a UD3L, DS3L és P5QL-PRO |
|
| |||
| |||
| Oké ... ive körülnézett egy kicsit, és talált néhány boards in my Árfekvés im so jelenleg nézett Asus P5Q Asus P5QL-PRO Asus P5QL-E ECS P45T-A Asrock P45DE Gigabyte EP45-UD3L MSI P45 Neo-F minden, ezen táblák egyértelműen jobb, mint a többiek. Én terv overclocking egy kicsit is. |
|
| |||
| |||
| Személy szerint én valószínűleg megyek a P5Q Pro ki ezt a listát. Azt mondanám elkerülése Asrock és az MSI is. Találom meg az MSI egy olyan fájdalom overclock, különösen, ha nem volna olyan sok tapasztalat overclocking. Lehetővé teszi a dolgokat szükségtelenül zavaros. A P5Q Pro jobb, majd a P5Q így, ha ez olcsóbb, akkor nem brainer e két. De aztán megint a Gigabyte UD3L kitűnő fórumon is. Mi az olcsóbb veled?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Az Asrock a legolcsóbb, utána pedig az ECS a P5QL-PRO 170 $ de alapuló P43 chipset, a P5Q csak 5 $, és amit alapul P45 chipset. A UD3L a 180 $. De érdekelt a P5Q mert láttam, hogy a $ 175, amikor a rendszeres ár más üzletek is jóval több, mint 200 $ |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Alternatív tanács Asus P5N-esli. | LESLIZ | Processzorok, alaplapok és RAM | 1 | November 4, 2009 05:19 |
| ASUS (ASUS G1Sn AK014C) Vs. Rizeon (S97V-GS) | Samantha0101 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 5 | 15. január 2009 06:29 |
| E7200 FELÜLVIZSGÁLAT | redden137 | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | 10. április 2008 04:18 |
| Felülvizsgálata 9800 GX2 | redden137 | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 21. március 2008 02:59 |
| A Wii felülvizsgálat | Mariam | PC és konzol játékok | 2 | 8. október 2007 10:00 |
| Téma eszközök | |
| |