![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Vai kāds zina kur es varu atrast pārskatu par šā kuģa? IVE sabojājis daži no galvenajām vietām, bet bez rezultātiem. izskatās labi kuģa, un es varat iegūt pie tiešām labu cenu, tāpēc es vēlētos redzēt to, ko eksperti domā par to |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Šeit you go
| |||
| |||
| Purvs standarta versijas mazliet viltīgs - man bija viena, bet, kad es uzstādītas tā video ķēdes nedarbojās. Tāpēc es paskatījos apkārt un konstatēja, ka daudzi cilvēki ar vienādu nepatikšanas. Man tagad got P5QL PRO - kas strādāja soda pirmais aiziet (tā bija RAM, ka nav ..), tāpēc es ieteiktu uz augšu vai pazemināšanu no standarta kuģa.
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Esmu izmantojis ķekars no tiem pirms tam. Protams lielākā daļa no tiem bija Pro versiju, bet man arī nav bijušas problēmas ar purva standarta ones. Šķiet ļoti maza atšķirība man izņemot Pro vienam ir savienotāji, kas daudz saprātīgāku vietas un izskatās labāk (melnā krāsā). Arī apskatīt Gigabyte EP45-UD3P vai DS3L
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai UD3L!
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Vai jebkuru citu 300 inkarnācijām šā kuģa, kas, šķiet, pastāv haha. Par dažādu modeļu cenas, šķiet, visas sienas Apvienotajā Karalistē, kā arī, viena piegādātāja varu nopirkt no tas UD3P par tādu pašu cenu kā DS3L. Go skaitli.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| thanks guys, UD3P izskatās liels padome, bet tā mazliet dārgāka nekā šeit. P5QL-PRO izskatās diezgan laba lai gan, un ir lētāka nekā P5Q. tāpēc es ņemšu izskatās mazliet tuvāk pie UD3L, DS3L un P5QL-PRO |
|
| |||
| |||
| labi ... IVE raudzījās apkārt maz un arī konstatēja dažas vairāk plates manā cenu diapazonā tik im šobrīd meklē Asus P5Q Asus P5QL-PRO Asus P5QL-E ECS P45T - Asrock P45DE Gigabyte EP45-UD3L MSI P45 Neo-F ir kāds no šiem dēļiem acīmredzami labāk nekā citi. i do plāns par overclocking tikpat labi. |
|
| |||
| |||
| Personīgi es droši vien iet ar P5Q Pro no šī saraksta. Es teiktu, izvairīties ASRock un MSI ones. Es uzskatu, MSI viens ir sāpes OVERCLOCK, īpaši, ja jums nav šāda liela pieredze ar overclocking. Tas padara lietas nevajadzīgi mulsinoša. P5Q Pro ir labāk tad P5Q tādēļ, ja tas ir lētāks, tad tas ir ne brainer starp šiem diviem. Bet tad atkal Gigabyte UD3L ir lielisks kuģa, kā arī. Kas lētāk ar jums?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Asrock ir lētākais, kam seko ECS P5QL-PRO ir $ 170, bet tās pamatā P43 mikroshēmojumu, P5Q ir tikai par $ 5 vairāk, un tas ir to pamatā P45 chipset. UD3L ir $ 180. bet es biju ieinteresēts P5Q jo esmu redzējis to 175 $, ja tās regulāri cena citos veikalos ir krietni virs 200 $ |
![]() |
|
| Bookmarks |