![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Czy ktoś wie gdzie mogę znaleźć recenzję tego forum? ive soured niektóre z głównych miejsc, ale bezskutecznie. wygląda na to, że dobre rady, a może i można go dostać w naprawdę dobrej cenie, więc chciałbym zobaczyć, co zdaniem ekspertów z niego |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tu wyjedziesz
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| W standardowej wersji torfowiska trochę dodgy - Miałem, ale kiedy on zainstalowany wideo obwodzie nie działa. Więc się wokół i znaleźć wiele osób z tych samych problemów. I've got the obecnie P5QL PRO - grzywny, która pracowała najpierw go (był RAM że nie ..), więc zaleca się niższej od standardowej pokładzie.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I've zastosowano kilka z nich wcześniej. Wprawdzie większość z nich była wersji Pro, ale również nie miały problemów z torfowiska te standardowe. Wydaje się bardzo mało do mnie wyjątkiem Pro ma złącza w znacznie bardziej sensowne miejsc i wygląda lepiej (czarny). Również spojrzeć na Gigabyte EP45-UD3P lub DS3L
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Albo UD3L!
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Lub którykolwiek z pozostałych 300 wcieleń tej Rady, że wydaje się, że istnieją haha. Ceny biletów na różnych modeli wydaje się być w całej ściany w Wielkiej Brytanii, a także jeden dostawca kupić z czy UD3P za taką samą cenę jak DS3L. Go figure.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| thanks guys, UD3P wygląda na wielką pokładzie, ale jej trochę drogie tutaj. w P5QL-PRO wygląda całkiem nieźle i choć jest tańszy niż P5Q. I tak będzie wyglądać trochę bliżej na UD3L, DS3L i P5QL-PRO |
|
| |||
| |||
| okay ... ive patrzył wokół niewiele, a także znaleźć kilka desek w moim przedziale cenowym tak im obecnie na Asus P5Q Asus P5QL-PRO Asus P5QL-E ECS P45T-A ASrock P45DE Gigabyte EP45-UD3L MSI P45 Neo-F są jakieś z tych płyt wyraźnie lepsze niż inne. zrobić plan overclockingu trochę za dobrze. |
|
| |||
| |||
| Osobiście chciałbym go prawdopodobnie z P5Q Pro z tego wykazu. Chciałbym powiedzieć uniknąć ASRock i MSI nich. Uważam MSI jeden za ból overclockingu, zwłaszcza jeśli nie masz doświadczenia, że wiele z overclockingu. To sprawia, że rzeczy niepotrzebnie zamieszanie. W P5Q Pro jest lepsze wówczas P5Q więc jeśli jest to tańsze, to jest nie brainer między tymi dwoma. Ale potem znowu Gigabyte UD3L to doskonałe wyżywienie, jak również. Co tańsze z wami?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| ASrock jest z najtańszych, a następnie przez ECS w P5QL-PRO to 170 dolarów, ale jej w oparciu o chipset P43, w P5Q jest tylko 5 dolarów więcej thats oparciu o chipset P45. UD3L jest na 180 dolarów. ale nie był zainteresowany w P5Q bo widziałem ją na 175 dolarów, gdy jego cena w innych sklepach jest ponad 200 dolarów |
![]() |
|
| Zakładki |