![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Stie cineva unde pot gasi o revizuire a acestui consiliu? ive acrit unele din cele mai importante site-uri, dar fără rezultat. Se pare ca un bun bord şi nu pot pot sa-l aduc la un preţ foarte bun, asa ca i-ar plăcea să văd ce experţii cred că de asta |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aici tu du-te
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| În versiunea standard al BOG un pic dodgy - Am avut una, dar cand am instalat-o video cu circuit nu a fost de lucru. Deci, m-am uitat în jur şi a găsit mai multe persoane cu aceleaşi probleme. Am ajuns acum la P5QL PRO - primul care a lucrat bine merg (acesta a fost de RAM, care nu a reuşit ..), astfel încât aş recomanda în sus sau în declasarea de la standard de bord.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am folosit o gramada de ei înainte. Admittedly de cele mai multe au fost cele Pro versiuni dar am avea, de asemenea, nu a avut probleme cu BOG cele standard. Se pare ca foarte putin diferenta de a-mi cu excepţia Pro o are conectori în locuri mult mai sensibil, şi arată mai bine (negru). De asemenea, trebuie să aruncaţi o privire la Gigabyte EP45-DS3L sau UD3P
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sau UD3L!
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Sau la oricare dintre celelalte 300 incarnations de acest bord care par să existe haha. De stabilire a preţurilor de pe diferite modele pare a fi pe pereţi din Marea Britanie, de asemenea, să cumpăr un furnizor de la care nu UD3P pentru acelaşi preţ ca DS3L. Du-te figura.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| mersi baieti, de UD3P arată ca o mare bordul său, dar un pic cam scump pe aici. de P5QL-PRO arata destul de bine şi cu toate că este mai ieftin decât un P5Q. aşa că vom căuta un pic mai aproape la UD3L, DS3L şi P5QL-PRO |
|
| |||
| |||
| bine ... ive uit în jurul unui mic şi, de asemenea, unele găsite în mai multe comisii meu preţ gamă deci im caută în prezent Asus P5Q Asus P5QL-PRO Asus P5QL-E ECS P45T-A Asrock P45DE Gigabyte EP45-UD3L MSI P45 Neo-F sunt unul dintre aceste panouri în mod clar mai bine decât altele. i fac pe plan overclocking un pic, de asemenea. |
|
| |||
| |||
| Personal, aş merge, probabil, cu P5Q Pro din această listă. Aş spune evita Asrock şi cele MSI. Mi se pare de MSI o să fie o durere de overclock, mai ales dacă nu aveţi experienţă cu atât de mult overclocking. Ea face lucrurile în mod inutil de confuz. De P5Q Pro este mai bine atunci P5Q, deci, dacă este mai ieftin, atunci este un nu brainer între cele două. Dar, apoi, din nou la Gigabyte UD3L este un excelent bord, de asemenea. Ce mai ieftin cu tine?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| de Asrock este cel mai ieftin, urmat de ECS de P5QL-PRO este de 170 dolari, dar sa bazat pe chipset-ul P43, a P5Q este de numai 5 dolari mai mult şi thats bazat pe un chipset P45. UD3L este de 180 dolari. dar eu am fost interesat de P5Q, deoarece l-am văzut-o de 175 dolari, atunci când preţul său periodic, la alte magazine este de peste 200 dolari |
![]() |
|
| Marcaje |