![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Vie niekto, kde môžete nájsť aj recenzi tejto doske? IVE kyslo niektorých hlavných stránkach, ale bezvýsledne. Vyzerá to ako dobrá rada a môžem ho môžete získať, na naozaj dobrú cenu, takže by som chcel vidieť, čo sa experti domnievajú, že |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tady idete
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| V rašeline štandardná verzia už je trochu riskantné - musel som, ale když jsem je inštalovaný video obvode nefungovalo. Tak som sa pozrel okolo a zistil, mnoho ľudí sa rovnaké problémy. Já jsem teď dostal P5QL PRO - ktorý pracoval pokutu prvej go (to bolo v pamäti RAM, ktoré sa nepodarilo ..), takže bych odporúčať alebo znižovaniu od štandardnej palube.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jsem používal veľa predtým. Iste väčšina z nich bola verzia Pro, ale som tiež nemal problémy s zabořit normu kolegovia. Javí ako veľmi malý rozdiel mi okrem Pre jeden musí konektory v oveľa rozumnejšie miestach a vyzerá lepšie (čierna). Sa tiež pozrieť na Gigabyte EP45-DS3L alebo UD3P
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Alebo UD3L!
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Alebo niektorú z ďalších 300 vtelenie tejto doske, ktorá sa zdá, že existujú haha. Na stanovovaní cien na rôznych modelov sa zdá byť v celej steny v Spojenom kráľovstve, ako aj jeden dodávateľ koupím od robí UD3P za rovnakú cenu ako DS3L. Prejsť obrázok.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Vďaka chlapi, o UD3P vyzerá ako skvelá doska, ale trochu drahšie ako tu. o P5QL-PRO vyzerá celkom dobre a keď je lacnejšie, než P5Q. tak uvidíme pozrieť trochu bližšie na UD3L, DS3L a P5QL-PRO |
|
| |||
| |||
| v pohodě ... IVE vyzeral asi trochu aj zistilo niekoľko ďalších dosiek v mojej cenovej rozmedzí tak im teraz sa pozrieme na Asus P5Q Asus P5QL-PRO Asus P5QL-E ECS P45t-A ASRock P45DE Gigabyte EP45-UD3L MSI P45 Neo-F sú niektoré z týchto dosiek jasne lepšia ako ostatné. aj do plánu pre přetaktování trochu rovnako. |
|
| |||
| |||
| Osobne by som asi ísť s P5Q Pre z tohto zoznamu. Povedala by som zabrániť ASRock MSI a kolegovia. Najdu MSI jeden byť bolesť na přetaktování, najmä ak nemáte, že mnohé skúsenosti s přetaktování. Robí veci zbytočne mätúce. V P5Q Pro je lepšia ako sa P5Q takže ak je to lacnejšie, potom je to ne přemýšlet medzi týmito dvoma. Ale potom zase Gigabyte UD3L je vynikajúca doska rovnako. Čo je lacnejšie s vami?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| ASRock je k najlacnejším, za ktorým nasleduje ECS o P5QL-PRO je $ 170, ale založený na čipsete P43 sa P5Q len 5 dolárov viac a to je založený na čipsete P45. o UD3L je $ 180. ale aj sa zaujímajú o P5Q pretože som videl za $ 175, keď jeho cena v iných obchodoch je cez 200 dolárov |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Alternatívne rada Asus P5N-esli. | LESLIZ | Procesory, základné dosky & RAM | 1 | 4.listopadu 2009 05:19 |
| ASUS (ASUS G1Sn AK014C) Vs. Rizeon (S97V-GS) | Samantha0101 | Notebooky, Mobily a PDA | 5 | 15. január 2009 06:29 |
| E7200 PRESKÚMANIA | redden137 | Procesory, základné dosky & RAM | 2 | 10 apríla 2008 04:18 |
| Preskúmanie 9800 GX2 | redden137 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 21. marec 2008 02:59 |
| Na Wii recenzi | Mariam | PC a herné konzoly | 2 | 8. októbra 2007 10:00 |
| Thread Tools | |
| |