![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
се било ко зна где могу наћи преглед тхис боард?
Иве соуред неки од главних уеб странице, али то не искористити. То изгледа као добар пансион и могу се добити на стварно добру цену, па бих хтео да видим шта стручњаци мисле о томе |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Овде идете
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
У стандардној верзији БОГ'с мало додгы - Имао сам једном, али кад сам га инсталираног видео склоп није била у функцији. Па сам погледао около и нашао пуно људи са истим невољи.
Сад сам добио П5КЛ ПРО - први који је радио у реду да иде (то је био РАМ који није ..), па бих препоручити горе или доунградинг од стандардног одбора.
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ја сам се хрпа њих пре.
Додуссе већини су они Про верзије, али ја такође нису имали проблема са БОГ стандард оне. Чини се као врло мало разлика ме осим Про има прикључцима у далеко више осјетљив места и изгледа боље (црно). Такође имају поглед на гигабајт ЕП45-ДС3Л или УД3П
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Или УД3Л!
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "
Мы Сыстем: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Или било коју од 300 других инцарнатионс овог одбора који чини се да постоји хаха.
Цене на различите моделе чини се да је све преко зида у Великој Британији, као и ја купити једног добављача из функционише УД3П за исту цену као ДС3Л. Иди лик.
|
|||
|
|||
|
хвала момачки,
у УД3П изгледа као велика заједница, али његова је нешто скупљи овамо. у П5КЛ ПРО-изгледа прилично добро и да је јефтиније него П5К. тако да ћу гледати мало ближе на УД3Л, ДС3Л и П5КЛ ПРО -- |
|
|
|||
|
|||
|
ок ...
Иве погледао мало около и наћи неке додатне заједнице у мом распон цена па им се тренутно гледа на Асус П5К Асус П5КЛ ПРО -- Асус П5КЛ-Е ЕЦС П45Т-А АСроцк П45ДЕ Гигабајт ЕП45-УД3Л МСИ П45 Нео-Ф се било који од ових одбора јасно боље од других. ЈА донт план за Оверцлоцкинг мало ас уелл. |
|
|
|||
|
|||
|
Лично бих вероватно ићи са П5К Про из тог списка.
Рекао бих избегла АСРоцк МСИ и мотивација. ЈА наћи МСИ једном се бол за оверцлоцк, поготово ако немате толико искуства са Оверцлоцкинг. Оно што чини непотребно збуњује. Тхе П5К Про је бољи онда П5К па ако је јефтиније онда је не браинер између та два. Али онда опет гигабајт УД3Л одличан је као пансион. Што јефтиније са тобом?
|
|||
|
|||
|
у АСроцк је најјефтинији, а потом и ЕЦС
П5КЛ ПРО-у је 170 $ а темељи се на П43 цхипсет је П5К је само $ 5 више и који се заснива на П45 цхипсет. у УД3Л је 180 $. али сам заинтересован за П5К, јер сам видео да за 175 $, када је своје редовне цене на другим продавницама је добро преко 200 $ |