![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Хто-небудь знає, де я можу знайти огляд цієї конференції? Ive зіпсувалися деяких великих сайтів, але безрезультатно. вона схожа на гарний рада, і я можу може отримати його в дійсно хорошу ціну, тому я хотів би побачити, що експерти вважають його |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тут You Go
| |||
| |||
| Болото стандартної версії трохи хитромудрий - я був один, але коли я встановив його відео схема не працює. Я озирнувся і знайшов багато людей з такою ж проблемою. Я зараз отримав P5QL PRO - того працював першим йти (це було оперативної пам'яті, що не вдалося ..) так що я б рекомендував вгору або зниження від стандартної платі.
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я використав букет з них раніше. Правда більшість з них були версії Pro, але я також не мав проблем з болота стандартні. Схоже, дуже мало різниці для мене, за винятком одного Pro має роз'єм в набагато більш розумний місця і виглядає краще (чорний). Також загляньте на Gigabyte EP45-UD3P або DS3L
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Або UD3L!
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Або будь-які інші 300 втілення цього ради, які, здається існує Haha. Ціни на різні моделі, як видається, по всій стіні у Великобританії, а один постачальник я купувати чи UD3P за тією ж ціною, що й DS3L. Вирішуйте самі.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Спасибі, хлопці, UD3P виглядає як велику раду але її трохи дорожче тут. P5QL-PRO виглядає досить добре, хоча й дешевше, ніж P5Q. тому я подивитися ближче на UD3L, DS3L і P5QL-PRO |
|
| |||
| |||
| добре ... Ів подивився навколо мало, а також знайти ще кілька порад в моєму ціновому діапазоні таким їм в даний час аналізує Asus P5Q Asus P5QL-PRO Asus P5QL-E ECS P45T-A ASrock P45DE Gigabyte EP45-UD3L MSI P45 Neo-F Хто-небудь з цих рад, безумовно, краще, ніж інші. Я план по розгону трохи також. |
|
| |||
| |||
| Особисто я б, мабуть, піти з P5Q Pro з цього списку. Я б сказав, уникнути ASRock і MSI Ones. Я вважаю одним MSI бути більш розгін, особливо якщо у вас немає великого досвіду, що при розгоні. Вона робить речі зайво оману. P5Q Pro краще тоді P5Q так що якщо це дешевше, то це нічого розумніше, між цими двома. Але потім знову Gigabyte UD3L це відмінний рада також. Whats дешевше з вами?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| ASrock найдешевший, за яким слідують ECS P5QL-PRO становить $ 170, але своїй основі чіпсета P43, P5Q становить усього лише $ 5 і більше Thats на основі чіпсета P45. UD3L становить $ 180. Але я був зацікавлений у P5Q тому що я бачив його за $ 175, коли його звичайної ціни в інших магазинах значно перевищує $ 200 |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Альтернативний рада ASUS P5N-коли. | LESLIZ | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 4 листопада 2009 05:19 |
| ASUS (ASUS G1Sn AK014C) Vs. Rizeon (S97V-GS) | Samantha0101 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 5 | 15 січня 2009 06:29 |
| E7200 Огляд | redden137 | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 10 квітня 2008 04:18 |
| Огляд 9800 GX2 | redden137 | Графічні карти & Монітори | 3 | 21 березня 2008 02:59 |
| Огляд Wii | Маріам | PC & консоль Gaming | 2 | 8 жовтня 2007 10:00 |
| Різьба Інструменти | |
| |