![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам само изгради система и имат p5q борда, както и Intel e8400 чип, когато започна да го хардуера следи температурата започва да стреля и след това пътувания се аларма в 100в след по-малко от 2 минути. използване на ресурсите охладител както Brok в един часа coolmaster ![]() Всичко е включен в глоба, но тя все още не я Не знам какво да правя сега да имат Duff чип или картон или съм аз правя нещо нередно Всяко Помощ ще бъде страхотно това нещата ми, така stresed |
|
| |||
| |||
| Можем ли да поеме не повече от clocking? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| И че HSF определено е приложен правилно.
| |||
| |||
| Не не overclocking направо от кутията и Im доста че HSF е вдясно всичко изглежда сглобена установени правилно |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| го четете указанията, които дойдоха с процесора? Ако вашият 100% SHURE, че всички, свързани най-добрите им likley лошо дънната платка scensor
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Термални паста?
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Съмнявам се, дори без никакви термална паста за време ще бъде, че високите знам някой, който знае как някой doesn't употреба термична паста на всички! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Запасът на HSF от Intel Вярвам имат някои термични поставете върху тях. Сигурен ли си, че това е натиснат здраво върху процесора и че blots са добре заключени?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имате проверка на тези болтове, опитайте смачквал ги нежно с ръцете си, ако те се движат на всички, те не са по-добре, ако те са посредник, те са добри.
| |||
| |||
| Нейната търси като хитър борда сензор Айв изтеглили една температура програма и се завтече него и му идва 30в от чип 32 от mainboard сензор Благодаря на Бога, че ми чип е мъртъв, когато тя дойде 104в ![]() Благодаря за отговорите, наистина оценявам Карма за всички |