![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Právě jsem vybudoval systém a mají p5q palubě a čip Intel e8400, když i start to hardwarovou sledovat teplota začne střelba a pak výlety mimo budíku na 100c po méně než 2 minuty. s využitím vozidel chladiče i jako Brok se coolmaster jedna ![]() Vše je zapojen do pokutu, ale ještě se to i dont vědět, co dělat mohu mít Duff čipu nebo desce nebo dělám něco špatně Pomoci by se toto veliké věci mě tak stresed |
|
| |||
| |||
| Můžeme předpokládat, že nejste po stopování? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A že to je určitě HSF připojena správně.
| |||
| |||
| Ne ne přetaktování přímo z krabice a im HSF docela jisti, že je na správné všechno vypadá přišroubováno si správně |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Četl jsi návod, který přišel s cpu? pokud vaše 100% SHURE že všechny připojené dobré jim nejvíce jež špatnou desku scensor
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Termální pasta?
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| pochyb o tom, dokonce i bez tepelné vložit temps bude vědět, že vysoké i někoho, kdo zná někoho, jak doesnt využití termální pasta na všech! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| HSF populace je od Intelu Věřím dělat nějaké tepelnou vložte na ně. Jste si jisti, že je to stisknuto dolů pevně na CPU a že Blot jsou řádně uzamčené v?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mít kontrolu těchto šroubů, zkuste jim jemně klikaté s rukama, když se stěhují na všech nejsou ve správně, pokud jsou pevné, jsou dobré.
| |||
| |||
| Jeho hledáte jako riskantní palubě čidlo IVE stáhli temp program běžel a přibližuje 30c z čipu 32 ze základní čidlo Děkuji bohu, myslel můj čip byl mrtvý, když přišel 104c ![]() Díky za odpovědi, opravdu ocení Karma pro všechny |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Overclocking Intel E8400 - Core rychlosti a multiplikátor kolísavé | juan bueno | Procesory, základní desky & RAM | 1 | 6. června 2009 15:45 |
| Intel Celeron M přehřátí? | anthonyla65 | Notebooky, Mobily a PDA | 10 | 28. říjen 2008 06:52 |
| Upgrade na Intel e8400 - Help! | Twisted | Procesory, základní desky & RAM | 10 | 4. července 2008 06:05 |
| Intel E8400 a eVGA nForce 680i BIOS | Aceras | Obecné Hardware Chat | 4 | 25 ledna 2008 00:28 |
| Asus nebo Intel? | kknight0506 | Procesory, základní desky & RAM | 1 | 4. května 2007 14:26 |
| Thread Nástroje | |
| |