![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Μόλις κατασκευαστεί ένα σύστημα και έχει το p5q σκάφους και μια Intel e8400 τσιπ όταν θ αρχίσει μέχρι την παρακολούθηση της θερμοκρασίας του υλικού ξεκινά τα γυρίσματα και στη συνέχεια ταξίδια ένα συναγερμό σε 100Γ μετά από λιγότερο από 2 λεπτά. τη χρήση του υλικού ως δροσερότερες i Brok το coolmaster μία ![]() Τα πάντα είναι συνδεδεμένο σε πρόστιμο, αλλά εξακολουθεί να κάνει i dont ξέρουν τι να κάνουν τώρα έχω ένα duff τσιπ ή σκάφους ή να κάνω κάτι λάθος Οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι μεγάλη μου πήρε αυτό το πράγματα τόσο stresed |
|
| |||
| |||
| Μπορούμε να υποθέσουμε ότι δεν είστε πάνω από χρονισμό; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Και αυτό είναι σίγουρα το HSF επισυνάπτεται σωστά.
| |||
| |||
| ΟΧΙ ΟΧΙ overclocking κατευθείαν από το κουτί και im πολύ σίγουρος ότι η HSF είναι δικαίωμα για όλα φαίνονται κανονικά βιδωμένη |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Διάβασες τις οδηγίες που ήρθε με την cpu; αν σας το 100% Shure ότι όλα τα συνδεδεμένα τους την πιο καλή likley μια κακή μητρική πλακέτα scensor
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θερμική πάστα;
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Αμφιβάλλω αν ακόμα δεν με θερμική επικολλήστε τον χρόνο θα είναι ότι η υψηλή ξέρω κάποιον που ξέρει πώς κάποιος doesn't χρήση θερμικής επικολλήσετε σε όλα! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Το υλικό της HSF από Intel πιστεύω ότι έχουν κάποια θερμική πάστα τους. Είστε σίγουροι ότι είναι πεπιεσμένος σταθερά πάνω στο CPU και ότι η blots είναι κλειδωμένο σε σωστά;
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχεις τον έλεγχο των εν λόγω βίδες, δοκιμάστε συστροφή τους απαλά με τα χέρια σας, αν προχωρήσουμε σε όλα, δεν είναι ορθή, εφόσον είναι εταιρεία, είναι καλή.
| |||
| |||
| Η αναζήτηση σαν dodgy σκάφους αισθητήρα θερμοκρασίας IVE κατεβάσει ένα πρόγραμμα και αυτό διήρκεσε μέχρι και τις επόμενες 30γ από το τσιπ 32 από τα κύρια αισθητήρα Ευτυχώς σκέψης μου τσιπ ήταν νεκρός όταν ήρθε μέχρι 104 Γ ![]() Ευχαριστώ για τις απαντήσεις που πραγματικά εκτίμησα Κάρμα για όλους |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Overclocking Intel E8400 - Core ταχύτητα και πολλαπλασιαστικά κυμαινόμενες | juan bueno | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 6 Ιουν 2009 15:45 |
| Intel Celeron M υπερθέρμανσης; | anthonyla65 | Laptops, Κινητά & PDA | 10 | 28 Οκτ 2008 06:52 |
| Αναβάθμιση σε Intel e8400 - Βοήθεια! | Twisted | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 10 | 4 Ιουλ 2008 06:05 |
| Intel E8400 και ΕΒΓΑ nForce 680i BIOS | Aceras | Γενική Συζήτηση Hardware | 4 | 25 Ιαν 2008 00:28 |
| Asus ή Intel? | kknight0506 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 4η Μαΐου 2007 14:26 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |