![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam pravedan gradi sustav i imaju p5q odbora i Intel e8400 chip našto ja start it up hardware monitor temperatura počinje pucanje gore i onda izleti van alarm na 100c, nakon manje od 2 min. koristeći Stock hladnjak brok kako sam se jednom coolmaster ![]() Sve je u redu priključeni na struju, ali to još uvijek ja dont znati što učiniti sada ću imati varanje čip ili pansion ili sam ja nešto krivo radim Bilo koji pomoć bi bilo velik ove stvari dobio mene tako stresed |
|
| |||
| |||
| Možemo pretpostaviti niste nad takta? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I da je definitivno HSF ispravno priključen.
| |||
| |||
| Nema ni overclocking ravno iz kutije te im je ljepušan siguran HSF je na desnoj sve izgleda ispravno bolted down |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeste li pročitali upute koje ste dobili s CPU? ako tvoj 100% shure da njezina povezana sva dobra im većinu svojih likley loš matična ploča scensor
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Termalna pasta?
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| JA sumnja čak bez termalne zalijepite temps bi bilo da visoki znam nekoga tko zna netko kako se koristiti termalne paste na sve! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| The Stock HSF iz Intel Vjerujem imaju neke termalne paste na njima. Jeste li sigurni da je dolje čvrsto pritisnute na CPU i da su pravilno blots zaključana u?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Have a provjeru onih bolts, pokušajte ih lagano križanje sa svojim rukama, ako ih premjestite na sve, oni nisu na odgovarajući način, ako su firme, oni su dobri.
| |||
| |||
| Njegova obličje poput dodgy odbora senzor Ive skinuti jedan program i temp išla je i njegova izlazi iz 30c chip 32 od mainboard senzor Hvala bogu moje misli čip je umro kad je došao 104c ![]() Hvala za odgovore stvarno poštovati Karma za sve |