![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Épp most épül a rendszer, és a fedélzeten, és p5q Intel e8400 chip mikor kezded a hardver monitor hőmérséklet elindul a forgatás, majd a kirándulások egy üzenetet 100c után kevesebb, mint 2 perc. a készlet hűvösebb, mint én brok az egyik coolmaster ![]() Minden csatlakoztatásához finom, de még mindig tart I dont know what to do most van egy Duff chip, vagy fórumon, vagy csinálok én valami baj Any help lenne ez nagy dolog van nekem stresed |
|
| |||
| |||
| Can we vállalnak Ön nincs vége clocking? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| És, hogy a HSF nem feltétlenül csatolni helyesen.
| |||
| |||
| Nem, nem overclocking egyenesen a dobozból és a PM, hogy a szép HSF van joga minden néz reteszelve le megfelelően |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mit olvas az irányban, hogy eljött a cpu? Ha a 100%-Shure, hogy minden kapcsolódó jó nekik, hogy a legtöbb likley rossz alaplap scensor
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Thermal paste?
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Nem hiszem, még nem termikus be a temps az lenne, hogy jó tudom, aki ismer valakit, hogyan használja doesnt Thermal paste egyáltalán! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A készlet HSF származik Intel Azt hiszem, van néhány termikus pasztát őket. Biztos vagy benne, hogy nyomják le határozottan a CPU-ra, és hogy a blots megfelelően rögzíteni?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kellemes ellenőrizze azon csavarokat, próbáld csavargatni őket óvatosan a kezét, ha mozgásban egyáltalán nem a megfelelő, ha szilárd, akkor jó.
| |||
| |||
| A keresett, mint egy agyafúrt fedélzeti érzékelő ive letöltött egy programot, és hőm futott, és az jön 30c a chip 32 az alaplap szenzor Hála Istennek hittem én chip halott volt, amikor odajött 104c ![]() Köszönöm a válaszokat igazán méltányol Karma minden |