![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| יש לי רק בנו מערכת יש את p5q לוח e8400 של אינטל הצ 'יפ כאשר אני מתחיל את זה בחומרה לנטר טמפרטורה מתחיל ירי למעלה ואז הנסיעות מחוץ אזעקה בשעה 100c אחרי פחות מ 2 דקות. באמצעות מאגר Cooler as I brok את coolmaster אחד ![]() הכל פקוק בתוך בסדר אבל זה עדיין עושה את זה אני dont יודע מה לעשות עכשיו יש לי לעשות duff שבבים או לוח או שאני עושה משהו לא בסדר כל עזרה זה יהיה נהדר דברים יש לי כל כך stresed |
|
| |||
| |||
| אפשר להניח שאתה לא מעל clocking? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| וכי HSF המצורפת היא בהחלט נכונה.
| |||
| |||
| לא, לא, לא overclocking ישירות מתיבת ו IM די בטוח HSF הוא מימין למטה נעול הכל נראה כשורה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם לקרוא את ההוראות שהגיעו עם CPU? אם יש לך 100% shure כי כל מחובר להם את הכי טוב likley רעה לוח האם scensor
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Thermal להדביק?
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| אני בספק אפילו עם לא תרמית להדביק את temps יהיה גבוה כי אני מכיר מישהו מישהו יודע איך להשתמש doesn't תרמית להדביק בכלל! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מאגר HSF של אינטל מאת אני מאמין שיש לעשות על תרמית להדביק אותם. האם אתה בטוח שזה חבוט בתקיפות על גבי מעבד וכי blots תקין נעול ב?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| יש לבדוק את אלה של bolts, נסה העקמה אותם בעדינות עם הידיים שלך, אם הם בכלל לזוז, הם לא תקין, אם הם המשרד, הם טובים.
| |||
| |||
| את מסתכלת מסוכן כמו חיישן ive לוח זמני הורדה של תוכנית וברח אותו ואת מתקרבת 30c מן שבב 32 מתוך mainboard חיישן תודה לאל חשבתי הצ 'יפ שלי היה מת כשהוא ניגש 104c ![]() תודה על תגובות באמת ךיתורעה Karma לכל |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Overclocking אינטל E8400 - הליבות המהירות ואת מכפיל לשינויים | חואן Bueno | CPUs, Motherboards & RAM | 1 | 6 יוני 2009 15:45 |
| Intel Celeron M overheating? | anthonyla65 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 10 | -28 אוקטובר 2008 06:52 |
| לשדרג ל e8400 של אינטל - עזרה! | נעוה | CPUs, Motherboards & RAM | 10 | 4th יולי 2008 06:05 |
| E8400 אינטל eVGA nForce 680i ו-BIOS | Aceras | כללי חומרה צ 'אט | 4 | ה -25 בחודש ינואר 2008 00:28 |
| ASUS או אינטל? | kknight0506 | CPUs, Motherboards & RAM | 1 | 4th מאי 2007 14:26 |
| שרשרת כלים | |
| |