![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš ką tik pastatyti sistemą ir p5q valdybos ir Intel E8400 mikroschemų, kai aš pradedu jį stebėti aparatūros temperatūra pradeda šaudyti, o paskui keliones iš ne 100c signalizacija praėjus mažiau nei 2 min. naudojant rankų aušintuvas kaip aš Brok coolmaster vienas ![]() Viskas yra įjungtas baudą, bet vistiek ji i dont know what to do now do i have Duff lustas arba plokštės arba i am doing something wrong Any help būtų labai gerai, tai ką turiu man tai stresed |
|
| |||
| |||
| Galime prisiimti nesate per Clocking? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ir HSF tikrai pridedami teisingai.
| |||
| |||
| No no overclocking tiesiai iš dėžutės ir jiems gana tikrai HSF yra dešinėje viskas atrodo varžtais nustatytos tinkamai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar skaityti kryptimis, kad atėjo su CPU? Jei jūsų 100% Shure, kad jos visos susijusios gero jiems labiausiai likley bloga plokštės scensor
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Terminiai pasta?
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Aš abejoju, net jei nėra šilumos pasta temps būtų, kad aukštas aš žinau žmogų, kuris žino, kas kaip doesnt naudoti šilumos pasta ne visi! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Akcijų HSF's iš "Intel" Manau yra keletas šiluminės pastos ant jų. Ar tikrai tai nuspaustas tvirtai ant CPU ir kad dėmės būtų tinkamai užfiksavus?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar iš tų varžtų patikrinti, pabandykite švelniai sukdami juos savo rankomis, jeigu jie juda ne visi, jie nėra tinkamai, jei jie yra įmonė, jie yra geri.
| |||
| |||
| Jos atrodo kaip Szachrajski lenta jutiklis IVE atsisiųsti temperatūros programą ir pabėgo, ir jos pasieks 30c iš lusto 32 iš Mainboard jutiklis Ačiū Dievui, maniau mano lustas mirė, kai jis atėjo 104c ![]() Ačiū už atsakymus really appreciated Karma visiems |