![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Es tikko uzbūvēta sistēma, un tie p5q klāja un Intel E8400 mikroshēmu, kad es sāku tā pat aparatūras kontrolēt temperatūru sākas šaušana augšu un tad braucienus veic pēc 100.c signāls pēc mazāk nekā 2 min. izmantojot akciju dzesētājs Kā es Brok coolmaster viena ![]() Viss ir plugged in fine, bet tas tomēr nav tas Nezinu, ko darīt, tagad man ir mīkla skaidu vai valdes vai es daru kaut ko nepareizi Any help būtu liels šīs lietas saņēma mani tik stresed |
|
| |||
| |||
| Vai mēs pieņemam, jums nav nekā clocking? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Un tas HSF noteikti ir pievienots pareizi.
| |||
| |||
| Nē nē overclocking tieši no kastes un im diezgan pārliecināts HSF ir par tiesībām viss izskatās pieskrūvē nosaka atbilstoši |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jūs lasīt virzieni, kas ieradās ar CPU? ja jūsu 100% Shure, ka tās visas saistītas labas viņiem tās visvairāk likley slikts mātesplatē scensor
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Thermal paste?
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Es šaubos, vai arī bez siltuma paste temps būtu tas, ka liels es zinu, kāds, kurš zina kāds cik doesn't izmantot siltuma paste at all! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Noliktavā HSF ir no Intel Es uzskatu, ka to ir daži siltuma paste uz tiem. Vai esat pārliecināts, ka tas ir stingri jāpiespiež uz CPU un blots ir pareizi ieslēgti?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ir pārbaudīt šo skrūves, mēģiniet pagriežot tos samaisa ar rokām, ja tās pārvietot vispār, tie nav pareizi, ja tās ir sabiedrības, tās ir labas.
| |||
| |||
| Tās meklējat, piemēram, asprātīgs kuģa sensoru IVE lejupielādēt temp programmu un vadīja to un tā nāk līdz 30.c no 32 mikroshēmā no mainboard sensors Thank god doma mans čips bija miris, kad tā nāca klajā 104c ![]() Paldies par atbildēm tiešām appreciated Karma visiem |
![]() |
|
| Bookmarks |