![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam tylko zbudował system ma p5q pokładzie i Intel e8400 chip kiedy zaczynam go sprzętu monitorowania temperatury zaczyna fotografowania i następnie wycieczki na alarm w 100c po mniej niż 2 min. przy użyciu zasobów chłodnicy, jak i Brok w coolmaster jeden ![]() Wszystko jest podłączone dobrze, ale to nadal nie ja dont znać co zrobić teraz mogę mieć duff chip lub zarządu lub ja robię coś nie tak Any help would be great tej rzeczy dostał mi tak stresed |
|
| |||
| |||
| Czy można zakładać, nie jest ponad clocking? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A że jest zdecydowanie HSF dołączony prawidłowo.
| |||
| |||
| Nie bez overclockingu prosto z pudełka i im ładny czy HSF jest po prawej stronie wszystko wygląda poprawnie skręcane w dół |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pan przeczytać kierunkach dołączonym do procesora? jeśli 100% shure że wszystkie połączone dobrej nich najbardziej likley zły płyta scensor
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Termalny wklej?
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| i wątpliwości, nawet bez termicznego wklej temps byłby wysoki Wiem, że ktoś, kto wie ktoś jak doesnt wykorzystania termicznego wklej at all! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zasoby HSF's Intel Wierzę mają kilka termalne wklej na nich. Czy na pewno jest wciśnięty mocno na CPU i że blots jest właściwie blokowany w?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy kontrola tych śrub, spróbuj je delikatnie skręcarki z rąk, gdy poruszać w ogóle, nie są one prawidłowo, jeśli są one twarde, są dobre.
| |||
| |||
| Jego wygląd zbliżony do dodgy pokładzie czujnik ive tymczasowej pobrać program i prowadził go i jego najbliższych na 30c z chip 32 z głównej czujnik Dziękuję Bogu, że mój chip umarł, kiedy pojawiły się 104c ![]() Dzięki za odpowiedzi naprawdę docenić Karma dla wszystkich |
![]() |
|
| Zakładki |