![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| L-am construit un sistem şi să aibă la bord p5q şi un cip Intel e8400, atunci când am început-o de hardware monitoriza temperatura începe tras în sus şi apoi excursii de o alarma de la 100c, după mai puţin de 2 min. utilizând stoc cooler ca i Brok a coolmaster o ![]() Totul este bine conectat la priză, dar încă nu i dont ştiu ce să fac acum, nu am un chip sau Duff bord sau fac ceva gresit Orice ajutor ar fi grozav acest lucruri m-aşa stresed |
|
| |||
| |||
| Putem pleca de la premisa ca nu sunt peste pontaj? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Şi că este cu siguranţă HSF ataşat corect.
| |||
| |||
| Nu, nu, overclocking direct de pe caseta de chat şi destul de sigur de HSF este pe dreapta totul pare corect bolted jos |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ai citit în direcţii care a venit cu procesorul? 100% în cazul în care sa shure toate conectat bine sa le mai likley o placa de bază scensor rău
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Thermal paste?
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| i nici o îndoială, chiar şi cu termice lipiţi temps de mare ar fi ca stiu pe cineva care stie cineva cum doesnt utilizare termice paste la toate! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stocul HSF lui de la Intel cred că au făcut unele termice lipiţi de ele. Eşti sigur că este presat în jos ferm pe procesor, şi că blots sunt încuiate în mod corespunzător?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Avea un control de cele bolţuri, încercaţi să le răsucire uşor cu mâna, în cazul în care acestea muta la toate, nu sunt în mod corespunzător, în cazul în care acestea sunt ferme, acestea sunt bune.
| |||
| |||
| Ei uita ca un dodgy bord ive descarcat de un senzor de temp program şi ea a fugit şi sa vii 30c de la cip 32 de la mainboard senzor Multumesc lui Dumnezeu gândul meu chip era mort când a venit 104c ![]() Vă mulţumim pentru răspunsurile foarte apreciat Karma pentru toate |